ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Επιμονή η οποία επιφέρει... δυσπιστία

Ο Γιασμίν Λατοβλέβιτσι προστέθηκε στα «ναυάγια» για τη θέση του αριστερού μπακ

Κυριάκος Τοφή

Το όνομα του Γιασμίν Λατοβλέβιτσι προστέθηκε στη λίστα με τα αντίστοιχα των Ζουλιέν Σετούτ και Μίχαλ Κόρχουτ, προκειμένου να διαμορφώσουν τη μέχρι στιγμής εικόνα στην προσπάθεια της Ανόρθωσης να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ρουμάνος ο οποίος συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Ρόνι Λέβι, δεν έμελλε να ήταν αυτός που θα προοριζόταν για μια θέση στο αρχικό σχήμα λόγω κάποιων απαιτήσεων που προέβαλε μετά την άφιξή του στο νησί.

Πλέον η επιθυμία του Ισραηλινού τεχνικού για εξεύρεση πρωτοκλασάτης μονάδας η οποία θα βοηθήσει στην «απελευθέρωση» του Ντάνιελ Πράνιτς και την ταυτόχρονη προώθησή του στη μεσαία γραμμή, διαιωνίζεται και ενός έχει περάσει ένας και πλέον μήνας από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Σαφέστατα η συνεχιζόμενη δυστοκία έρχεται να προσθέσει πόντους και γκρίνια στην απογοήτευση των φίλων των κυανολεύκων της Αμμοχώστου, για τον τρόπο που εξελίσσεται η χρονιά εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Με μια θέση ξένου ποδοφαιριστή καταλόγου άλφα να παραμένει διαθέσιμη, δημιουργείται παράλληλα το ερώτημα κατά πόσον επίγει η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ακόμα και με τον Ντάνιελ Πράνιτς εκτός εξίσωσης, εκεί υπολογίζεται ο Άντραζ Στρούνα και ο Νικόλας Εγγλέζου, την ίδια στιγμή που τα άκρα της επίθεσης εξακολοθούν να νωσούν ποιοτικά και αριθμητικά.

Βέβαια το συνεχές ανακάτεμα της τράπουλας και η μετακίνηση πολυσύνθετων ποδοσφαιριστών σε διάφορες θέσεις, δεν επιτρέπει το σχηματισμό μιας ξεκάθαρης εικόνας ως προς του που υπολογίζει ο Ρόνι Λέβι συγκεκριμένες μονάδες όπως οι δύο προαναφερθέντες, αλλά επίσης οι Σεκού Σισέ, Ρούμπεν Ράγιο και Γκόικο Κάτσαρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X