ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Ένσταση Λέβι για επιστροφή Ντουγκλάο

Ο τεχνικός της «Κυρίας» διαφωνεί με την απόφαση της διοίκησης για επιστροφή του Βραζιλιάνου στις προπονήσεις

Εδώ και τρεις μέρες ο Ντουγκλάο δεν προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα ένεκα πειθαρχικού παραπτώματος. Η διοίκηση της «Κυρίας» φαίνεται πως άναψε το πράσινο φως για την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις όμως ο Ρόνι Λέβι διαφωνεί.

Όταν αναφερόμαστε στον πειθαρχικό τομέα, ο Ρόνι Λέβι είναι κάθετος. Πρόκειται για προπονητή που θεωρεί την πειθαρχία ως βασικό συστατικό για την επιτυχία μιας ομάδας. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είχε έντονη λεκτική διαμάχη με τον προπονητή του με αποτέλεσμα την τιμωρία του. 

Ο στόπερ της «Κυρίας» τις τελευταίες μέρες γυμναζόταν σε διαφορετική ώρα στο προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καρράς» και περίμενε υπομονετικά τις εξελίξεις.

Οι τρεις μέρες θεωρήθηκαν αρκετές απ’ τη διοίκησης της ομάδας, ενώ αναμένεται πως θα υπάρξει και επιπλέον τιμωρία του ποδοσφαιριστή με βάση τους εσωτερικούς κανονισμούς. Απ’ την άλλη βέβαια η εξέλιξη αυτή δεν βρίσκει σύμφωνο τον Ρόνι Λέβι ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία με την απόφαση της διοίκησης.

Έτσι για την ώρα το όλο θέμα είναι ανοικτό. Απ’ τη διοίκηση θεωρείται λήξαν μια και ο Ντουγκλάο παρουσιάστηκε μετανιωμένος και έχει αντιληφθεί πως παραφέρθηκε. Απ’ την άλλη όμως ο Ρόνι Λέβι θεωρεί πως η επιστροφή είναι λάθος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X