ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Έμφαση στην εξεύρεση του αντί-Αρούς

Ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων βρίσκεται η θέση του τερματοφύλακα

Κυριάκος Τοφή

Ο Αριέλ Αρούς ειδοποίησε στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση και αυτόματα οι ιθύνοντες των κυανολεύκων της Αμμοχώστου, είδαν τη θέση του τερματοφύλακα να ανάγεται σε μείζον θέμα. Η συμμετοχή στα κύπελλα Ευρώπης προστάζει την άμεση εύρεση του αντικαταστάτη του Ισραηλινού άσου ο οποίος πραγματοποίησε μιαν εξαιρετική χρονιά και δεν αποτελεί μυστικό ότι ιδιαίτερα στα πρώτα στάδια του μαραθωνίου, πιστώθηκε αρκετούς βαθμούς με τις αποκρούσεις του.

Ο Ανδρέας Παντελή και οι συνεργάτες του καλούνται να βρουν έναν, τουλάχιστον, ισάξιο τερματοφύλακα και ενώ η θέση αυτή έχει ταλαιπωρήσει τη «Μεγάλη Κυρία» την τελευταία δεκαετία. Ο Τόμας Καμίνσκι το 2014 και ο Γιάν Κόπριβετς ένα χρόνο αργότερα, πραγματοποίησαν χρονιές με θετικό πρόσημο ωστόσο αμφότεροι αποχώρησαν μετά από ένα και δύο χρόνια αντίστοιχα για διαφορετικούς λόγους.

Η απόκτηση νέου άσου αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα ώστε να επιτευχθεί σύντομα το απαραίτητο «δέσιμο»

Η αλήθεια είναι ότι η αρνητική απάντηση του Αριέλ Αρούς στην πρόταση που του κατατέθηκε δεν έπιασε εξ απροόπτου τους ιθύνοντες της Ανόρθωσης, μιας και ήταν φανερό ότι ο Ισραηλινός είχε και την προοπτική αλλά και τις παραστάσεις ώστε να αναζητήσει ένα καλύτερο συμβόλαιο παρά τη βελτιωμένη προσφορά. Ήδη έχουν κατατεθεί προτάσεις σε αριθμό τερματοφυλάκων με σκοπό τη δημιουργία μιας λίστας με θετικές απαντήσεις, από την οποίαν θα προκύψει ο εκλεκτός.

Με την κλεψύδρα λοιπόν να αδειάζει εν όψει και της πρώτης συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών για τη νέα χρονιά, η απόκτηση νέου άσου αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα ώστε να επιτευχθεί σύντομα το απαραίτητο «δέσιμο» με την αμυντική τετράδα η οποία αναμένεται ότι θα παραμείνει η ίδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X