ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Είναι ομάδα του under. Στοπ. Έχει κότσια. Στοπ

Πέραν από τη φάση του Σίβου, υπάρχουν και άλλα πράγματα για κουβέντα

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Για την αποβολή του Αμπντουλάχι Σίβου, δε νομίζω να έμεινε και κάτι παραπάνω να ειπωθεί. Βγήκαν προς τα έξω τρεις εκδοχές, δημοσιοποίησε και τη δική του ο σύλλογος της Ανόρθωσης και πλέον το δεδομένο είναι πως χάνει Εθνικό και Πάφο και στις 25 του μήνα θα πάει αθλητικό δικαστή με κίνδυνο για περαιτέρω ποινή.

Ο χαρακτήρας και ο ποδοσφαιρικός εγωισμός των παικτών της είναι που την κρατά αήττητη μέχρι τώρα

Όμως έγινε και ποδοσφαιρικό παιχνίδι στο «Α. Παπαδόπουλος» και κάποια συμπεράσματα που βγάλαμε από την αρχή πλέον δείχνουν να παγιώνονται. Έχουμε δει το ένα τέταρτο και βάλε της κανονικής περιόδου και εφτά ματς που είχαν τη σωστή σειρά, όπως δηλαδή τα προγραμμάτισε ο Λέβι και τα προετοίμασε, είναι επαρκές δείγμα.

Το πρώτο συμπέρασμα είναι πως η φετινή ομάδα είναι σίγουρα κοντά στο…ομάδα Λέβι της περίοδου 2011-12. Όταν την βρήκε χτισμένη από τον Στόϊλοφ, ή κάπως έτσι τέλος πάντων, και τη διαχειρίστηκε με προσοχή αμυντικά και τις γραμμές ζυγισμένες στοιχισμένες. Τέσσερις σεζόν στην ομάδα, τέσσερις διαφορετικές ομάδες μας έδειξε ο Ισραηλινός. Η φετινή μοιάζει με την πρώτη του που είδαμε αλλά επειδή είναι δική του έχει 1-2 στοιχεία επιπλέον.

Είναι ομάδα του under. Όσοι είστε άσχετοι από στοίχημα το under είναι όταν ένας αγώνας έχει μέχρι δυο γκολ. Είδαμε εφτά ματς και τα γκολ ήταν κατά σειρά: 1-1, 1-0, 1-0, 1-0, 2-0, 1-1, 1-1. Εφτά under δηλαδή και όχι συμπτωματικά αλλά ήταν αγώνες που δεν είχαν πολλές φάσεις. Δε γίνεται να είναι συνέχεια θέμα των αντιπάλων της αυτό, αλλά πλέον το εμπεδώνουμε πως είναι η δική της επιλογή και οι αγώνες κυλούν στο δικό της ρυθμό.

Το άλλο συμπέρασμα είναι πως ο Λέβι έχει μαζί του στο «Α. Καρράς» παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις που μπορεί να τους περάσει τη σωστή νοοτροπία δουλεύοντας μαζί τους. Βοηθούν αυτοί και τους μικρότερους να βγάλουν χαρακτήρα σε στιγμές που λόγω απειρίας είναι δύσκολο. Όλο αυτό βγαίνει στο γήπεδο αφού αυτή η ομάδα αρνείται να χάσει ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Αυτός ο χαρακτήρας και ο ποδοσφαιρικός εγωισμός των παικτών της είναι που την κρατά αήττητη μέχρι τώρα και με εξαίρεση τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στην πρεμιέρα, σε όλα τα υπόλοιπα που δεν κέρδιζε αυτή κυνηγούσε το γκολ και με Αλκή, ΑΕΚ και Απόλλωνα το πέτυχε.

Ένα τρίτο, είναι πως ήδη μετρά δυο κόκκινες και θέματα με τραυματισμούς και κούραση. Θα δοκιμαστούν τα όρια του ρόστερ όσο δεν πάει όπως όλα δείχνουν. Ο Πηλέας και ο κάθε Πηλέας, είναι μονάδες κλειδιά. Πρέπει να είναι έτοιμοι να μπουν και να προσφέρουν.  Από το πόσα μπορούν να δώσουν, θα κριθεί και η πορεία της ομάδας ως το Γενάρη. Μετά ανοίγει και η αγορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση