ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Διευκρινίσεις για τα εισιτήρια με Πάφος F.C.

Σημαντική ανακοίνωση...

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης μέσω της οποίας παραθέτει σημαντικές λεπτομέρειες για την προπώληση κόντρα στην Πάφο αλλά και την κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά: «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου υπενθυμίζει πως η προπώληση των εισιτηρίων, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης (1/9, 20:00) με την Πάφο FC συνεχίζεται κανονικά, τόσο από το διαδικτυακό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων anotickets.com όπως και από τα σημεία προπώλησης σε Λάρνακα και Λεμεσό.

Σημειώνεται πως η γενική είσοδος έχει καθοριστεί από το γηπεδούχο Σωματείο στα 15 ευρώ, 10 ευρώ το μαθητικό και 1 ευρώ το παιδικό. Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 18.00.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Διευκρινίζεται ότι για αγορά εισιτηρίου τόσο από τα σημεία προπώλησης όσο και μέσω διαδικτύου, θα επιτρέπεται μόνο με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, την οποία θα πρέπει κανείς να προσκομίσει και στην είσοδο του στο γήπεδο πέρα από το εισιτήριο αγώνα.

Πριν την έναρξη του αγώνα θα γίνεται έκδοση ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ από τις 9:00 έως τις 20:00 από την Κλειστή αίθουσα «Αφροδίτη», πλησίον του γηπέδου όπως επίσης και από το Κατάστημα Αναμνηστικών της ομάδας μας στη Λάρνακα τις ώρες λειτουργίας του.

Κατόπιν των πιο πάνω και λόγω του ότι θα λειτουργήσουν μόνο δύο ταμεία την μέρα του αγώνα, καλούμε τους φίλους της ομάδας μας όπως εκμεταλλευτούν την διαδικασία προπώλησης για την αγορά εισιτηρίου τους. Προτρέπουμε επίσης τους οπαδούς μας όπως προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, προς αποφυγή αχρείαστης ταλαιπωρίας.

Λεπτομέρειες διάθεσης

Διάθεση στο κατάστημα αναμνηστικών του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Πέμπτη, Παρασκευή 09:00-13:00 & 14:00 – 18:00

Σάββατο 09:00-14:00

Διάθεση στο «Θεμιστόκλειο»

Πέμπτη, Παρασκευή: 16:00-20:00

Σάββατο 10:00-14:00»

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X