ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Aνόρθωση: Δευτέρα και ντέρμπι πάνε μαζί

Η ομάδα της Αμμοχώστου θα αντιμετωπίσει εντός ΑΕΛ και ΑΕΚ ημέρα Δευτέρα

Κυριάκος Τοφή

Όχι ένα, αλλά δύο ντέρμπι στην έδρα της θα δώσει η «Μεγάλη Κυρία» ημέρα Δευτέρα μέσα στο 2018, καθώς σύμφωνα με το πρόγραμμα το οποίο έχει συντάξει η ΚΟΠ, η 29η Οκτωβρίου θα είναι ημέρα αγωνιστικών υποχρεώσεων με αντίπαλο την ΑΕΚ. Η συγκεκριμένα επιλογή στηρίζεται σε λογικό επιχείρημα και πιο συγκεκριμένα την αγωνιστική υποχρέωση των κιτρινοπράσινων εκτός συνόρων, καθώς στις 25 Οκτωβρίου, θα υποδεχθούν τη βουλγαρική Λουντογκόρετς στο ΓΣΠ.

Η αφετηρία των Δευτεριάτικων ντέρμπι θα είναι ως γνωστόν η 17η Σεπτεμβρίου με την ομάδα του Ρόνι Λέβι να παρουσιάζεται για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της σε επίσημο αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κόντρα στην ΑΕΛ. Το εν λόγω παιχνίδι έχει προκαλέσει και όχι άδικα, αρκετά σχόλια ως προς την ημέρα διεξαγωγής του, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ορισμός αγώνα των κυανολεύκων τα τελευταία χρόνια, δύσκολα μπορεί να ερμηνευτεί.

Λίγο η εφαρμογή του μέτρου της κάρτα φιλάθλου και λίγο το εργάσιμο της ημέρας, αναμένεται να επηρεάσουν την προσέλευση στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Ο συνδυασμός των δύο αυτών παραγόντων έρχεται μάλιστα να προστεθεί σε ένα κλίμα μουρμούρας μετά τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την αλβανική Λάτσι, δημιουργώντας δυσκολίες στην πρόβλεψη για τον αριθμό των φίλων της «Μεγάλης Κυρίας» οι οποίοι θα βρεθούν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την ερχόμενη Δευτέρα στις 19:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X