ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Δεν την ζαλίζει η κορυφή

Προσγειωμένοι παραμένουν Ρόνι Λέβι και ποδοσφαιριστές της «Μεγάλης Κυρίας»

Κυριάκος Τοφή

Μετά τη συμπλήρωση τεσσάρων αγωνιστικών και ιδιαίτερα μετά τη χθεσινή ήττα της ΑΕΚ από την Ομόνοια, η κορυφή έχει κυανόλευκη απόχρωση μιας και εκεί έχει εγκατασταθεί η Ανόρθωση με δεκά βαθμούς. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Ρόνι Λέβι ξεκίνησε με απώλειες το φετινό μαραθώνιο, έβαλε το πόδι στο γκάζι τη δεύτερη αγωνιστική και έκτοτε δεν το άφησε.

Τη δεδομένη στιγμή με τους ΑΠΟΕΛ και Απόλλων να έχουν παιδιά τα οποία εκκρεμούν, μόνο η Λεμεσιανή ομάδα μπορεί να κάνει και αυτή το τέσσερα στα τέσσερα σε βάθος χρόνου και αφού συμπληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Το γεγονός ότι οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου έχουν μπει σε θέση ισχύος, αποτελεί μια ένεση ηθικού ενώ ήδη το κλίμα στις τάξεις του κόσμου έχει βελτιωθεί αισθητά.

Ο Λέβι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του κόσμου της «Μεγάλης Κυρίας»

Η μουρμούρα από τις δύο στενές νίκες απέναντι σε Αλκή και Άρη, έχει δώσει τη σκυτάλη στην επικρότηση της εικόνας που έβγαλε η ομάδα στο ντέρμπι και η οποία φέρει την υπογραφή του Ισραηλινού τεχνικού. Ο Λέβι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του κόσμου της «Μεγάλης Κυρίας» μιας και γι’ άλλη μια φορά αποδείχθηκε ο άνθρωπος των μεγάλων αγώνων, δικαιώνοντας και το προσωνύμιο «Ρόνι Ντέρμπι».

Ο τεχνικός της Ανόρθωσης δείχνει να πατά γερά στη γη και αυτό φάνηκε από την επιχείρηση προσγείωσης που ξεκίνησε ουσιαστικά μετά το τελικό σφύριγμα του Βασίλη Δημητρίου. Η φιλόδοξη Δόξα αποτελεί τον αμέσως επόμενο αντίπαλο σε ένα «Αντώνης Παπαδόπουλος» το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο παρόλο που ο αγώνας θα διεξαχθεί Δευτέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση