ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Βάζει ο Ντούρις τη στολή του

Ο Σλοβάκος επιθετικός ετοιμάζεται για ντεμπούτο στην Πάφο

Κυριάκος Τοφή

Περισσότερο από πιθανόν είναι να πραγματοποιήσει ντεμπούτο την 31η Ιανουαρίου στο «Στέλιος Κυριακίδης», ο Μίχαλ Ντούρις. Ο Σλοβάκος κεντρικός επιθετικός αποτέλεσε την πρώτη ανακοίνωση ενίσχυσης της Ανόρθωσης κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όντας παράλληλα έτοιμος από αγωνιστικής κατάστασης, να προσφέρει άμεσα.

Η απουσία του Αμπουμπακάρ Καμαρά λόγω συμπλήρωσης απαγορευτικού αριθμού κίτρινων καρτών και η επικείμενη απομάκρυνση του Άντρε Άλβες, αφήνει ουσιαστικά τον πρώην επιθετικό της Βικτόρια Πλζεν ως μοναδική καθαρόαιμη λύση για τη γραμμή κρούσης. Η ανάγκη ενίσχυσης της γραμμή κρούσης ήταν και είναι δεδομένη στο στρατόπεδο των κυανολεύκων της Αμμοχώστου και ο Ντούρις αποτελεί μια επιλογή η οποία, τουλάχιστον βάση βιογραφικού, μπορεί να βοηθήσει.

Κίνητρο σαφώς και υπάρχει για τον Σλοβάκο επιθετικό ο οποίος θέλει να χρησιμοποιήσει το επόμενο πεντάμηνο για να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να επιστρέψει στη Ρωσία για να επανενταχθεί στην ομάδα του. Η συμπερίληψή του στο αρχικό σχήμα του επερχόμενου αγώνα με την Πάφος FC αποτελεί μονόδρομο και το ευτύχημα είναι ότι υπάρχει ο χρόνος για να αφομοιώσει τα «θέλω» του Ρόνι Λέβι.

Ο Ντούρις είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θέλουν και μπορούν να αξιοποιήσουν τη μετάθεση της 22ης αγωνιστικής, για σταδιακή και ομαλή ένταξη στην ομάδα, μέσω της γνωριμίας με τους συμποδοσφαιστές του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X