ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Βάργκιτς σε πρώτο πλάνο!

Ένας εκ των δυο υποψήφιων για τη θέση κάτω απ' τα δοκάρια

Η προσπάθεια για ενίσχυση της Ανόρθωσης συνεχίζεται και το θέμα του τερματοφύλακα είναι πλέον στις προτεραιότητες της ομάδας. Ο Ρόνι Λέβι και η διοίκηση της «Κυρίας» έχουν αξιολογήσει πολλές περιπτώσεις και φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε δυο τερματοφύλακες οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν το νούμερο ένα της φετινής χρονιάς μετά και τον τραυματισμό του Φελγκέιρας. Ένας εκ των δυο είναι ο Κροάτης Ιβάν Βάργκιτς.

Πρόκειται για 31χρονο Κροάτη, ο οποίος βρίσκεται στο δυναμικό της Λάτσιο. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Ριέκα, την Όσιτζερ, την Βούκοβαρ και την Φιλανδική Χόνκα. Ο Βάργκιτς μάλιστα είχε και 3 συμμετοχές με την Εθνική Κροατίας, με το ντεμπούτο του να το πραγματοποιεί το 2014.

Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 174 αγώνες και έχει δεχθεί 165 τέρματα. Πρόκειται πάντως για τερματοφύλακα με μεγάλη εμπειρία. Μάλιστα το γεγονός πως ανήκει στο ρόστερ της Λάτσιο λέει πολλά για την αξία του.

Όπως τονίσαμε και αρχικά ο Βάργκιτς είναι ο ένας εκ των δυο βασικών υποψηφίων. Στις επόμενες ώρες (24ωρα) αναμένονται εξελίξεις και τα πάντα είναι ανοικτά. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Κροάτης διατηρεί συμβόλαιο με την Λάτσιο μέχρι και το 2020.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X