ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Ακροβασία μεταξύ καταλόγου Α και καταλόγου Β

Μια θέση ξένου ποδοσφαιριστή εξακολουθεί να παραμένει κενή

Κυριάκος Τοφή

Η προσθήκη του Γκόικο Κάτσαρ ήρθε να προσδώσει ποιότητα και εμπειρία στη μεσαία γραμμή της «Μεγάλης Κυρίας», ωστόσο η ενίσχυση δεν σταματά στον Σέρβο. Πέραν του γεγονότος ότι εξακολουθεί να υπάρχει διαθέσιμη θέση ξένου ποδοσφαιριστή στον κατάλογο άλφα, οι ιθύνοντες των κυανολεύκων της Αμμοχώστου εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρξουν... πινελιές και σε άλλες γραμμές.

Τη δεδομένη στιγμή προτεραιότητα αποτελεί η ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας και αυτό φάνηκε με τις διεργασίες που έγιναν με τον Μίχαλ Κόρχουτ, ανεξάρτητα εάν ο Ούγγρος αποτέλεσε παρελθόν πριν καν γίνει παρόν. Ο Ρόνι Λέβι φαίνεται να προτιμά την προώθηση του Ντάνιελ Πράνιτς στον άξονα και έτσι ψάχνει μια λύση στα μετόπισθεν, εκεί όπου μπορεί να δώσει βοήθειες τόσο ο Άντραζ Στρούνα, όσο και ο Νικόλας Εγγλέζου.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν διάφορες σκέψεις με τα άκρα της επίθεσης να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες ώστε να πλαισιωθούν από ακόμη μια επιλογή. Τις τελευταίες ημέρες, υπάρχει και μια κινητικότητα ως προς τη θέση κάτω από τα δοκάρια, αφού πλην του νεαρού Στέμερ, υπάρχει διάθεση για απόκτηση ακόμη μιας λύσης, αν και ήδη στο ρόστερ υπάρχουν τρεις μονάδες.

Εντατικές είναι και οι προσπάθειες διεξαγωγής φιλικών αναμετρήσεων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, μιας και η προηγούμενη εβδομάδα ήταν... στείρα από πλευράς αγωνιστικής δράσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X