ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλληλένδετος με Σιβού

Ο Βλαντιμίρ Γκάντσεφ βρίσκεται ήδη με την αποστολή της Ανόρθωσης στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, όντας αποφασισμένος να διεκδικήσει θέση βασικού στη μεσαία γραμμή. Κι αν ο Ντάνιελ Πράνιτς εν τέλει λογίζεται ως αριστερός ακραίος αμυντικός, ο Βούλγαρος μέσος θεωρείται το οκτάρι το οποίο ο Ρόνι Λέβι ζήτησε προκειμένου να συνεισφέρει τόσο ανασταλτικά, όσο και οργανωτικά. Εάν και εφόσον ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μπορεί να προσφέρει αυτά τα στοιχεία, τότε αποκτά πλεονέκτημα ώστε να πλαισιώσει τους Ζοάο Βίκτορ και Ρούμπεν Ράγιος, έναντι του Αμπντουλάχι Σιβού.

Ουσιαστικά ο Γκάντσεφ έρχεται και να αναπληρώσει το κενό που άφησε η απομάκρυνση του Νίκολα Μίτροβιτς, αλλά και να εμπλουτίσει τη νευραλγική γραμμή με στοιχεία που της έλειπαν. Την ίδια στιγμή ο Νιγηριανός μέσος που πέρσι φάνταζε βασικός και αναντικατάστατος, πλέον θα έχει σοβαρό συναγωνισμό, ενώ από την εξίσωση δεν πρέπει να αποκλείεται και ο Γιώργος Οικονομίδης. Άλλωστε ο Κύπριος μέσος ξεκίνησε τη χρονιά ως βασικός και πλέον στη δεύτερή του χρονιά με το φοίνικα στο στήθος, παρουσιάζεται αποφασισμένος να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Επανερχόμενος στην περίπτωση του Σιβού, ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος που ο Ισραηλινός τεχνικός θα επιλέξει να τον διαχειριστεί. Εάν δηλαδή ο ολυμπιονίκης του Ρίο θα ξεκινήσει τη χρονία βασικός στη μεσαία γραμμή, είτε ως εναλλακτική στον ίδιο χώρο, είτε ως... τζόκερ στην άμυνα μιας και έδειξε ότι μπορεί να «υπηρετήσει» σχεδόν παντού. Σε κάθε περίπτωση, το όλο σκηνικό αναμένεται να επιφέρει ευχάριστο πονοκέφαλο στον Ρόνι Λέβι, την ίδια στιγμή που πέρσι κάθε απώλεια, έμοιαζε ως πλήγμα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση