ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το φιλικό και η…πινελιά στην Ανόρθωση

Το τελευταίο της φιλικό στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της δίνει αύριο η Ανόρθωση, την ίδια ώρα που εντείνονται οι προσπάθειες της για απόκτηση ακραίου επιθετικού.

Οι τελευταίες φιλικές εξετάσεις για την ομάδα της Αμμοχώστου στη Βουλγαρία είναι αύριο, αφού αντιμετωπίζει την ομάδα Ακαδημία Πάντεφ από τα Σκόπια . Θα είναι ένα ακόμα χρήσιμο τεστ για τον Ρόνι Λέβι για να δει την ομάδα του ξανά σε δράση και σε τι κατάσταση βρίσκεται τρεις περίπου εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της. Ο Ισραηλινός τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει καθόλου αγωνιστικά προβλήματα στη Βουλγαρία και αυτό είναι το πλέον θετικό στοιχείο από την δουλειά που γίνεται εκεί.

Μέσα σε όλα αυτά, η προσπάθεια διοικούντων και τεχνικής ηγεσίας για την προσθήκη ακραίου επιθετικού εγνωσμένης αξίας συνεχίζονται. Μετά την χθεσινή ανακοίνωση απόκτησης του Βούλγαρου μέσου Βλαντιμίρ Γκάντσεφ, όλη η προσοχή εστιάζεται πάνω σε αυτή τη θέση. Αυτή η προσθήκη θα είναι και η τελευταία στο ρόστερ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Σε μια μεταγραφική περίοδο τα δεδομένα μπορούν να διαφοροποιηθούν μέρα με τη μέρα και αυτό το γνωρίζουν καλά ο Ανδρέας Παντελή και οι συνεργάτες του. Ενδεικτικό το θέμα με τον Κβέσιτς, του οποίου το θέμα δεν έχει εξέλιξη για την ώρα, αν και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει στο ρόστερ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση