ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Έμφαση στον μέσο

Παρά το γεγονός ότι το ρόστερ έχει σε μεγάλο βαθμό συμπληρωθεί πριν τη μετάβαση της ομάδας στο Μπάνσκο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ορισμένες εκκρεμότητες εξακολουθούν να υπάρχουν στο μεταγραφικό σχεδιασμό της Ανόρθωσης. Αυτή που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «εντεκαδάτη» είναι η περίπτωση του παρτενέρ του Ζοάο Βίκτορ στη δυάδα των αμυντικών χαφ, εκεί όπου σαν επιλογές υπάρχουν επίσης οι Γιώργος Οικονομίδης και Αμπντουλάχι Σιβού.

Ο Κύπριος μέσος αποτελεί μια αξιόλογη περίπτωση ντόπιου ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν έχει το... πακέτο το οποίο ο Ρόνι Λέβι επιζητεί, δηλαδή την ικανότητα να συνεισφέρει τόσο ανασταλτικά, όσο και οργανωτικά. Από την άλλη ο Νιγηριανός διεθνής πέραν από τα τερτίπια του καλοκαιριού που τον είχαν φέρει τουλάχιστον μέχρι ενός σημείου σε δύσκολη θέση, δεν παύει να αποτελεί ένα εργαλείο που μπορεί να συνεισφέρει σχεδόν σε όλες τις θέσεις της αμυντικής και μεσαίας γραμμής.

Η περίπτωση του Άντρε Σάντος είχε το δικό της ενδιαφέρον με τον ποδοσφαιριστή να παρουσιάζεται θετικός για κάθοδο στο νησί, ωστόσο το συμβόλαιο που διατηρεί με την Αρούκα αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί εμπόδιο. Βέβαια η περίπτωση του Πορτογάλου πλέον παρακολουθείται διακριτικά, με τους ιθύνοντες της «Μεγάλης Κυρίας» να έχουν δώσει βάρος στην εξέυρεση εναλλακτικών επιλογών μιας και τα χρονικά περιθώρια εξαντλούνται με την είσοδο και του μηνός Αυγούστου.

Το απογευματινό φιλικό απέναντι στην Altyn Asyr από το Τουρκμενιστάν αποτελεί αν μη τι άλλο, μια ευκαιρία για τον Ρόνι Λέβι ώστε να δοκιμάσει κάποιες επιλογές εκ των έσω για προσωρινή έστω κάλυψη του κενού στη νευραγλική μεσαία γραμμή.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση