ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η βάση και η συνέχεια

Μια με δύο αφίξεις στην Βουλγαρία αναμένει ο Ρόνι Λέβι

Το γεγονός ότι ο Ρόνι Λέβι έχει στη διάθεσή του ένα ρόστερ συμπληρωμένο κατά πολύ μεγάλο βαθμό, κατά το στάδιο της βασικής προετοιμασίας, συνιστά μια μικρή επιτυχία για τον Ανδρέα Παντελή και τους συνεργάτες του. Ένας σχεδιασμός που ξεκίνησε με αρκετά «όχι» και συνοδεύτηκε από αρκετές περιπτώσεις που ναυαγούσαν την υστάτη, εξελίχθηκε ομαλά και ταχύτατα με αποτέλεσμα τη δεδομένη στιγμή να απομένουν πινελιές.

Αντιπροσωπευτική είναι η εικόνα της αμυντικής γραμμής εκεί όπου έγινε ολικό λίφτινγκ. Κόπριβετς, Ερέρο, Αγκιλάρ, Καλδερόν, Γκάμπριελ, Σάντος και Γιαννούλης κούνησαν μαντήλι και στη θέση τους ήρθαν οι Αρούς, Σίλντεφελντ, Ντουγκλάο, Αρτυματάς, Μπανταλόφσκι, Κβέσιτς και Πηλέας. Το γεγονός ότι η εντελώς αλλαγμένη αμυντική τετράδα συν ο τερματοφύλακας, είναι διαθέσιμοι στον Ισραηλινό τεχνικό έως και ένα μήνα πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων, είναι πολύ σημαντικό από τη στιγμή που θα υπάρξει κτίσιμο εκ του μηδενός.

Από εκεί και πέρα αυτό που είναι γνωστό είναι ότι η Ανόρθωση ψάχνει τουλάχιστον άλλον έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Ερωτηματικό συνοδεύει την περίπτωση του Ντάνιελ Πράνιτς ο οποίος στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή, ωστόσο απέναντι στον ΠΑΟΚ βρέθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας. Σε κάθε περίπτωση αν το κεφάλαιο Γιόσιπ Κβέσιτς δεν έχει αίσιο τέλος, τότε θα υπάρξει απόκτηση ενός ακόμα αριστερού ακραίου αμυντικού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X