ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Χρειάζονται πολλές αλλαγές»

Ο Αντρέας Παντελή μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Metropolis 95.5" με αφορμή το φιλικό με τον ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο εμπλοκής του σε κάποια ελληνική ΠΑΕ.

-Για τον Ηρακλή: «Ενημερώνομαι. Είναι δύσκολα τα πράγματα και ελπίζω να βρει τον δρόμο του. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα, έχει κόσμο, έχει τεράστια ιστορία,του αξίζει να είναι ψηλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

-Για την Ανόρθωση: «Ήταν μια άσχημη χρονιά η προηγούμενη για εμάς. Ξεκίνησε άσχημα, τελείωσε άσχημα. Χρειάζονται πολλές αλλαγές, έχουμε κάνει κάποιες μεταγραφές, έχουμε διώξει πολλούς από πέρυσι και προσπαθούμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα».

-Για το εάν σκέφτεται να φύγει από το κυπριακό ποδόσφαιρο και να αναλάβει μια ελληνική ΠΑΕ: «Πολύ δύσκολα, εξαρτάται από την ΠΑΕ βέβαια. Σε κάποιες ομάδες υπάρχουν θέματα που αντιμετωπίζονται διαφορετικά. Ομάδες όπως ο Ηρακλής και ο Άρης χρειάζονται δραστικές αλλαγές για να επιβιώσουν. Χρειάζονται άνθρωποι που να δουλέψουν με ένα τρόπο σωστό γιατί όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει».

-Για το εάν θα έμπαινε στον Ηρακλή: «Πάρα πολύ δύσκολα στον Ηρακλή. Για να εμπλακεί κάποιος σίγουρα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν πολύ διαφορετικά τα πράγματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση