ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομιλεί… Κροατικά

Τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση και δεύτερου πρωτοκλασάτου Κροάτη ποδοσφαιριστή από την Ανόρθωση, μιας και στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή για το αποψινό φιλικό με τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ολλανδικής Χέρενφεν, της Γερμανικής Μπάγερν Μονάχου, της Πορτογαλικής Σπόρτιγκ Λισσαβόνας αλλά και του Παναθηναϊκου, αποτελεί την λύση στην προσπάθεια εξεύρεσης ενός οκταριού από πλευράς Ρόνι Λέβι.

Αναμφίβολα το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή ενθουσιάζει και σαφέστατα είναι μακράν το πιο πλούσιο περίπτωσης που πήρε φέτος το αεροπλάνο για Κύπρο όχι μόνο για την Ανόρθωση, αλλά και γενικότερα. Από την άλλη το γεγονός ότι βαδίζει στο 35ο έτος της ηλικίας του μετά από μια πλούσια καριέρα, δημιουργεί το ερώτημα κατά πόσο είναι κορεσμένος ή αποφασισμένος να κάνει ένα δυνατό ντεμαράζ. Άλλωστε η παρουσία του στην Κόπερ Σλοβενίας την τελευταία χρονιά με 19 εμφανίσεις και ένα γκολ δεν αποτελεί και το μεγαλύτερο παράσημο ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και έχει στο ενεργητικό του και ένα πρωτάθλημα Γερμανίας.

Βέβαια όλα αυτά είναι σενάρια και το σίγουρο τη δεδομένη στιγμή είναι ότι η Ανόρθωση εξοπλίζεται με έναν πολύπειρο μέσο ο οποίος έρχεται να προσθέσει ποιότητα και βάθος στη νευραλγική γραμμή που ήδη μετρά μονάδες όπως οι Βίκτορ, Σιβού, Οικονομίδης και Ράγιος. Σημαντικό κρίνεται και το γεγονός ότι ο Πράνιτς θα λάβει μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασίας των κυανολεύκων της Αμμοχώστου, έχοντας περισσότερο χρόνο να αφομοιώσει τα θέλω του νέου του προπονητή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση