ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τεστ ετοιμότητας

Το μεγάλο φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι επί θύραις για την Ανόρθωση, με τον Ρόνι Λέβι να περιμένει να δει τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του κόντρα σε ένα πιο έτοιμο αντίπαλο.

Η αποστολή της ομάδας βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην ελληνική συμπρωτεύουσα, περιμένοντας το σημερινό μεγάλο φιλικό κόντρα σε ένα πολύ πιο έτοιμο αντίπαλο. Θα είναι ένα πολύ χρήσιμο φιλικό για τον Ρόνι Λέβι για να δει σε ποιο στάδιο ετοιμότητας βρίσκεται η ομάδα του πριν την μετάβαση στην Βουλγαρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Μαζί του, ο Ισραηλινός τεχνικός παίρνει 24 ποδοσφαιριστές και όλοι πιθανότατα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στα φιλικά σε Θεσσαλονίκη και Βουλγαρία, ενώ μέρα με την μέρα αυτοί που εντάχθηκαν πιο αργά στο πρόγραμμα προετοιμασίας «ανεβάζουν» στροφές και κατανοούν τα «θέλω» της τεχνικής ηγεσίας. Λογικά, στο αρχικό σχήμα απόψε θα χρησιμοποιηθούν αυτοί που αγωνίστηκαν και στα δύο φιλικά επί κυπριακού εδάφους με Ολυμπιακό και Αλκή.

Όλα αυτά με κάποιες μεταγραφικές εκκρεμότητες να παραμένουν. Μέσος και εξτρέμ είναι οι μεταγραφικές προτεραιότητες με τους  ανθρώπους της ομάδας της Αμμοχώστου να περιμένουν σύντομα απαντήσεις από στόχους, στους οποίους υποβλήθηκαν προτάσεις.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση