ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Και πλάνο και υλοποίηση

Η απόκτηση του Κώστας Πηλέα δεν αποτελεί ένα μεμονωμένο περιστατικό για την Ανόρθωση, αλλά συνέχιση ενός πλάνου στο οποίο ο Ανδρέας Παντελή και οι συνεργάτες του, υλοποιούν με μεθοδικότητα, αποσπώντας τα εύσημα από τον κόσμο της ομάδας. Μετά λοιπόν τους Παναγιώτη Αρτυματά και Νικόλα Ματθαίου, η «Μεγάλη Κυρία» πρόσθεσε στο ρόστερ της άλλο ένα από τα μεγαλύτερη ταλένα του νησιού, κερδίζοντας μάλιστα και τους άλλους ενδιαφερόμενους απο την εγχώρια αγορά.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, έρχεται να δώσει λύσεις σε περισσότερες από μια θέσεις, έστω κι αν η φυσική του είναι το αριστερό άκρο της άμυνας. Σαφέστατα σε μια θέση που εξακολουθεί να υπάρχει το ερωτηματικό με τον Γιόσιπ Κβέσιτς, όσο ο Βόσνιος δεν ανακοινώνεται, ο Ρόνι Λέβι έβλεπε ότι χρίζει ενίσχυσης και κάτι τέτοιο έγινε με τον βέλτιστο τρόπο. Για τρίτη φορά κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, η Ανόρθωση αποκτά έναν ντόπιο ποδοσφαιριστή που δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, ποντάροντας όχι βέβαια μόνο στο παρών, αλλά πολύ περισσότερο στο μέλλον.

Υπό τις οδηγίες του Τιερί Ανρί στα τμήματα υποδομής των «κανονιέρηδων», ο Πηλέας αγωνίστηκε τόσο ως αριστερός μέσος, αλλά και ως κεντρικός αμυντικός. Σαφέστατα η μεσοαμυντική γραμμή της Ανόρθωσης είναι αυτή που αναμένεται να υποφέρει τα περισσότερα... κτυπήματα από τιμωρίες και τραυματισμούς και η κίνηση με τον 18χρονο ποδοσφαιριστή, προσθέτει βάθος και νεανικότητα στο ρόστερ.

Η άμεση ένταξή του στις προπονήσεις, θα προσφέρει άλλη μια σφραγίδα στο διαβατήριό του, μιας και θα ακολουθήσει την αποστολή τόσο στην Ελλάδα για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στην Βουλγαρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση