ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Μου αρέσει να διεκδικώ τίτλους»

Ο Γκόρτον Σίλντενφελντ είναι κοινό στοιχείο της Ανόρθωσης με τον ΠΑΟΚ, καθώς πέρασε ένα φεγγάρι από το «Δικέφαλο» του Βορρά και έτσι φιλοξενήθηκε στο «αθλητικό metropolis» και μίλησε μεταξύ άλλων για τους στόχους του με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα συναισθήματά του που θα παίξει αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να ξεφύγω από την Ελλάδα, όλοι οι δρόμοι με φέρνουν πίσω. Είναι ωραίο συναίσθημα να επιστρέφεις σε μια χώρα όπου έχεις δεθεί».

Για την άποψή του για τον Στανόγεβιτς:«Προσωπικά δεν έχω εικόνα από τον προπονητή αλλά έχω ακούσει καλές ιστορίες για τον Στανόγεβιτς και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει καλό αποτέλεσμα μαζί του και θα βγάλει θετικά πράγματα η συνεργασία τους».

Για τους στόχους του με την Ανόρθωση: «Γενικά έρχονται συνέχεια παίκτες. Οι άνθρωποί της δεν ήταν ικανοποιημένοι με την εικόνα την περσινή χρονιά. Φέτος όμως ένα καινούργιο πρότζεκτ, θέλουν να φτιάξουν μια ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να πετύχει μερικά πράγματα. Μου αρέσει στην καριέρα μου να διεκδικώ τίτλους και είναι αυτός ο στόχος. Υπάρχουν και έμπειροι και νεαροί παίκτες, με αυτό το μείγμα θα γίνει μια αξιόλογη ομάδα και θα μπορέσει να διεκδικήσει πράγματα».

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός:  «Ο ΠΑΟΚ είχε μια φανταστική ομάδα πέρσι. Είναι πολύ σημαντικό μια ομάδα να πληρώνει όλες τις υποχρεώσεις της και αυτό βοηθάει πάρα πολύ έναν ποδοσφαιριστή και ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει αυτήν την πορεία. Από την άλλη πλευρά είδα ποια είναι η οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού και ότι έφυγε ο Μπεργκ. Ήθελε και αυτός να φύγει για να προχωρήσει η καριέρα του. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος με μεγάλη ιστορία και δεν θα πάψει να είναι Παναθηναϊκός ακόμη και με αυτά που συμβαίνουν. Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξουν δυνατές ομάδες φέτος γιατί αυτό θα κάνει και καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ανόρθωση: «Είναι ένα τεστ που θα μας δείξει που βρισκόμαστε. Είμαστε σε δύο διαφορετικά επίπεδα οι δύο ομάδες. Για τον ΠΑΟΚ θα είναι το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι ενώ για εμείς είμαστε ακόμα  στην αρχή. Είναι ένα καλό τεστ με τον ΠΑΟΚ γιατί θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Θα παίξουμε και άλλο ένα φιλικό στη Βουλγαρία. Ελπίζω να κερδίσουμε, θα είναι ένα σημαντικό τεστ για τις δύο ομάδες». 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X