ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με αεροπλάνο και λεωφορείο

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του βασικού σταδίου προετοιμασίας της Ανόρθωσης έχει ξεκινήσει, με τον Ρόνι Λέβι και τους ποδοσφαιριστές του να ετοιμάζουν βαλίτσες για εξωτερικό. Την Πέμπτη το απόγευμα, η κυανόλευκη αποστολή θα αφήσει την Κύπρο για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων και θα μεταβεί με ενδιάμεσο σταθμό τη Θεσσαλονίκη, στην Βουλγαρία.

Περίπου 24 ώρες μετά την άφιξη στην Ελλάδα, η Ανόρθωση θα δώσει το πιο δυνατό της μέχρι τώρα φιλικό προετοιμασίας της, με το επίπεδο ανταγωνιστικότητας να ανεβαίνει κατακόρυφα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι σχέσεις των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια με δανεικούς ποδοσφαιριστές να κατεβαίνουν στο νησί για να πάρουν αγωνιστικά λεπτά, έχουν συσφιχτεί και το φιλικό προετοιμασίας αποτελεί την επισφράγιση. Άλλωστε μετά τον Κουλούρη το 2015 και τον Γιαννούλη το 2016, οι κυανόλευκοι θα έχουν για τρίτη σερί χρονιά στις τάξεις τους, ποδοσφαιριστή δανεικό από το δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος είναι βεβαίως ο Νικόλας Ματθαίου.

Όσον αφορά λοιπόν την εξέλιξη της μετάβασης και παραμονής της ομάδας της Αμμοχώστου στο εξωτερικό, μετά τον βραδινό αγώνα στην Τούμπα η αποστολή θα διανυκτερεύσει στην Θεσσαλονίκη και ακολούθως το πρωί του Σάββατου θα κατευθυνθεί οδικώς στον τελικό της προορισμό. Το Μπάνσκο της Βουλγαρίας αποτελεί την φετινή επιλογή ως κέντρο προετοιμασίας, με τον Ρόνι Λέβι να… απομωνώνει τους ποδοσφαιριστές του για δώδεκα ημέρες, πριν η αποστολή επιστρέψει στην Κύπρο. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X