ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η συνέχεια του πλάνου

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Το ταξίδι της Ανόρθωσης για Θεσσαλονίκη και μετά Βουλγαρία πλησιάζει και έτσι το ρόστερ θέλουν να το έχουν συμπληρωμένο όσο περισσότερο γίνεται για να μπορέσει να δουλέψει ο Ρόνι Λέβι με τους ποδοσφαιριστές.

Ο Ανδρέας Παντελή, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 είχε αναφέρει πως απέμεναν τρεις κινήσεις πριν γίνει η προσθήκη Ντουγκλάο και φαίνεται πως μένει πιστός στο πλάνο καθώς με δηλώσεις του τη Δευτέρα(17/7) στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Arena Radio» τόνισε πως θα γίνουν 1-2 μεταγραφές ακόμα.

Αυτή τη στιγμή, στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν και προπονούνται 12 ξένοι/κοινοτικοί λίστας Α’. Πρόκειται για τους Αρούς, Μπανταλόφσκι, Κβέσιτς, Ντουγκλάο, Σίφο, Βίκτορ, Σίβου, Παλάνγκα, Ράγιος, Άλβες, Καμαρά και Καλό.

Με τα τωρινά δεδομένα, αν δεν προκύψουν δηλαδή αποχωρήσεις, το πλάνο προνοεί την προσθήκη ενός μέσου που να μπορεί να δημιουργεί, ας το πούμε οκτάρι, και ενός ακόμα ακραίου επιθετικού. Αυτό σημαίνει πως πάμε στους 14 ξένους/κοινοτικούς και μένει μια θέση κενή. Θυμίζουμε πως προπονείται με την ομάδα και ο Μακάροφ που είναι ξένος αλλά καταλόγου Β’.

Οι υπόλοιπες λύσεις στο ρόστερ θα καλυφθούν από γηγενείς παίκτες, με τους Αρτυματά ( κεντρικός αμυντικός), Ματθαίου (εξτρέμ) να αποκτήθηκαν φέτος, τους Κορρέα (κεντρικός αμυντικός) και Δημητρίου (τερματοφύλακας) να εντάσσονται από τις ακαδημίες και τους Αριστοτέλους (μέσος), Οικονομίδη (μέσος), Παπαδόπουλο (τερματοφύλακας) να συνεχίζουν από πέρσι. Για Φύτο Κυριάκου και Μάριο Νικολάου υπήρχε η σκέψη να πάνε δανεικοί.

Θυμίζουμε πως αν η Ανόρθωση καλύψει και τις 15 θέσεις ξένων/κοινοτικών τότε θα πρέπει να έχει και 10 γηγενείς στο ρόστερ. Αν καλύψει 14, τότε μπορεί να έχει 9.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Χριστοφόρου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X