ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεταμέλεια μέσω δουλειάς

Τα τερτίπια του Αμπντουλάχι Σιβού που τον έφεραν να ενσωματώνεται και αργοπορημένα στις προπονήσεις της Ανόρθωσης και μάλιστα χωρίς δικαιολογία, φαίνεται αν στοιχίζουν επί του παρόντος στον Νιγηριανό μέσο. Ο Ολυμπιονίκης του Ρίο αγωνίστηκε με τις ρεζέρβες στα δύο φιλικά προετοιμασίας απέναντι σε Ολυμπιακό και Αλκή, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στα δεύτερα ημίχρονο, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Ρόνι Λέβι ανακάτεψε την τράπουλα.

Σαφέστατα βάση του περσινού δείγματος, ο Σιβού αποτελεί μια πολύτιμη μονάδα που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες σχεδόν τις θέσεις της αμυντικής και μεσαίας γραμμής, ωστόσο ουδείς δεν είναι υπεράνω της επαγγελματικής δεοντολογίας. Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ιδιαίτερο το απόγευμα του Σαββάτου στο κοινοτικό γήπεδο της Ορμήδειας, δεν κινήθηκε στα επίπεδα απόδοσης που έχει συνηθίσει τους φίλους της Ανόρθωσης, έχοντας κατά διαστήματα στιγμές έλλειψης συγκέντρωσης και καθαρού μυαλού.

Εκτός απροόπτου ο Σιβού θα… τιμήσει το συμβόλαιο που έχει με τη «Μεγάλη Κυρία» τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, εκεί όπου ανάλογα με τυχόν προτάσεις που θα προκύψουν, θα γίνει και η ανάλογη διαχείριση. Έχοντας υπόψη ότι ο Ρόνι Λέβι ψάχνεται ήδη για άλλον ένα μέσο με τον Άντρε Σάντος να αποτελεί μια λύση, θεωρείται απίθανο να προκύψει άμεσα αποχώρηση από τη νευραλγική γραμμή.

Αναμφίβολα η περίοδος αυτή προσφέρεται για… προσγείωση του ποδοσφαιριστή στην πραγματικότητα μιας και είναι πασιφανές ότι μάλλον υπερεκτίμησε την αξία του, ωστόσο η Γκοζτέπε ως υποψήφιος προορισμός της καριέρας του, δεν φάνηκε διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X