ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τα τελευταία κομμάτια του παζλ

Κυριάκος Τοφή

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης έχει υλοποιηθεί κατά ένα μεγάλο βαθμό και πλέον απομένουν κάποιες πινελιές ενίσχυσης που θα ενισχύσουν το βάθος του ρόστερ. Η θωράκιση της αμυντικής γραμμής με μονάδες όπως οι Αριέλ Αρούς, Γκόρντον Σίλντεφελντ και Ντουγκλάο, άργησαν χρονικά ωστόσο φαίνεται να άξιζαν την υπομονή μιας και αποτελούν περιπτώσεις από το πάνω ράφι.

Από εκεί και πέρα απομένουν κάποια ερωτηματικά προς επίλυση και αυτά αφορούν περισσότερο τη μεσοαμυντική γραμμή. Το κεφάλαιο Αντρέ Σάντος παραμένει ανοικτό με τον Ανδρέα Παντελή και τους συνεργάτες του να αναμένουν την απελευθέρωση του ποδοσφαιριστή από την Αρούκα, με την οποίαν δεσμεύται με συμβόλαιο. Το γεγονός αυτό φανερώνει την πρόθεση για περισσότερες λύσεις στο νευραλγικό αυτό χώρο και ενώ ο Σιβού δεν συμπεριλήφθηκε στις αρχικές εντεκάδες των φιλικών απέναντι σε Ολυμπιακό και Αλκή.

Από εκεί και πέρα η ανατροπή που προέκυψε στο κεφάλαιο Ιμπραχίμ Σισοκό αλλά και το γεγονός ότι ο Μιγκέλ Παλάνκα δεν έχει πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής σε αγώνες προετοιμασίας, δημιουργούν μια ανησυχία ως προς την ετοιμότητα και τις εναλλακτικές επιλογές στα φτερά της επίθεσης. Η παραμονή του Νεόφυτου Κυριάκου στο ρόστερ μιας και ο δανεισμός στην Δόξα Κατοκοπιάς δεν προχώρησε, μπορεί να ικανοποιεί μιας και αποτελεί ντόπιο στοιχείο, ωστόσο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πρωτοκλασάτη λύση.

Τέτοιες αποτελούν τη δεδομένη στιγμή οι Καλό και Νικόλας Ματθαίου, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος ετοιμοπόλεμος, πέραν αυτών.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X