ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θεσσαλονίκη και Βουλγαρία

Στα βαθιά θα ριχτούν οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης την επόμενη εβδομάδα, μιας και περί τα τέλη αυτής, οι απαιτήσεις θα αυξηθούν κατακόρυφα. Συγκεκριμένα την ερχόμενη Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η μετάβαση και ο φιλικός αγώνας προετοιμασίας απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει εξαγγελθεί από τον δικέφαλο του Βορρά και σαφέστατα αποτελεί μια πρόκληση για την νέα Ανόρθωση. Παρόλο που τη δεδομένη στιγμή τα επίπεδα ετοιμότητας δεν είναι σε υψηλό βαθμό και το παιχνίδι αυτό θα πραγματοποιηθεί πριν καν το βασικό στάδιο προετοιμασίας, σαφώς και παρουσιάζει το δικό του ενδιαφέρον και τις δικές του απαιτήσεις.

Αμέσως μετά οι κυανόλευκοι δεν θα επιστρέψουν στην Κύπρο, αλλά αντιθέτως θα παραμείνουν στο εξωτερικό και θα μεταβούν στη γειτονική Βουλγαρία για να συνεχιστούν οι προπονήσεις και να καλουπωθεί το ρόστερ στα θέλω του Ρόνι Λέβι. Μετά από αρκετά χρόνια προετοιμασίας στην Πολωνία, οι κυανόλευκοι θα προτιμήσουν φέτος το Μπάνσκο, εκεί όπου η αποστολή θα μείνει ένα δεκαήμερο. Η προγραμματισμένη ημερομήνια επιστροφής στη βάση της «Μεγάλης Κυρίας» είναι η 3η Αυγούστου και κάπου εκεί θα ξεκινήσει και η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διεξαγωγής του βασικού σταδίου προετοιμασίας δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο αναμένεται ότι η Ανόρθωση θα δώσει δύο με τρία φιλικά προετοιμασίας, τα οποία θα ακολουθήσουν βεβαίως τα δύο που ήδη έγιναν με Ολυμπιακό και Αλκή, αλλά και βεβαίως το αντίστοιχο με τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X