ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άμυνα; Κομπλέ!

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Ντάγκλας Φερέιρα, γνωστού και ως Ντουγκλάο, κλείνει ουσιαστικά τις εκκρεμότητες ως προς τη συγκρότιση μιας αξιόμαχης εντεκάδας ποδοσφαιριστών που προορίζονται για το αρχικό σχήμα της νέας χρονιάς. Στη φιλική αναμέτηση με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, στο πλευρό του Γκόρντον Σίλντεφλεντ βρέθηκε ο Παναγιώτης Αρτυματάς, με τον υποσχόμενο Κύπριο αμυντικό πλέον να έχει αυξημένο συναγωνισμό.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τόσο ο Ντουγκλάο, όσο και ο 32χρονος Κροάτης, αποτελούν επιλογές από το πάνω ράφι και πλέον τα ζητούμενα είναι δύο. Πρώτον να βρεθούν σε μια τέτοια αγωνιστική κατάσταση που να μπορέσουν να βοηθήσουν την Ανόρθωση και δεύτερο να μπορέσει ο Ρόνι Λέβι να τους… παντρέψει. Αναμφίβολα με δύο δυνατά κορμία και δύο εμβληματικές φυσιογνωμίες στα μετόπισθεν, ο Ισραηλινός τεχνικός θα πρέπει να βρει την απαραίτητη χημεία και να εκτιμήσει την ταχύτητα του κεντρικού αμυντικού του διδύμου.

Αν στην εξίσωση προστεθούν οι Αρούς, Μπανταλόφσκι αλλά και Κβέσιτς, πλέον η Ανόρθωση έχει καταφέρει να αναπληρώσει τις εντεκάδες απώλειες που προέκυψαν μετά τις αποχωρήσεις των Γκάμπριελ, Αγκιλάρ, Ερέρο και Σάντος κατά πρώτο λόγο. Η προσθήκη του Καμαρόφ ο οποίος έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο στο δεξί άκρο της άμυνας στο φιλικό της Τετάρτης, έρχετια να προσδώσει βάθος στη νευραλγική γραμμή, η οποία έχει ενισχυθεί ξεκάθαρα ποιοτικά.

Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια προσθήκη στη γραμμή κρούσης, εκεί όπου για τα άκρα της επίθεσης υπολογίζονται οι Καλό, Παλάνκα, Ματθαίου αλλά και Κυριάκου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση