ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε στην εκπομπή "Κάνε Παιχνίδι" του ΣΠΟΡ FM Κύπρου για την προχθεσινή παρουσίαση του ρόστερ, τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και για τον προγραμματισμό της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για την προχθεσινή παρουσίαση: "Θα ήταν ακόμα περισσότερος ο κόσμος αν ήταν ντέρμπι με άλλη ομάδα πρωταθλήματος. Το κλίμα και ο τρόπος που υποδέχθηκαν νέους και παλιούς μας άφησαν έκπληκτους, τόσο κατά την παρουσίαση του ρόστερ, όσο και τη διάρκεια του φιλικού. Είχαμε γύρω στις 3000 κόσμο. Φάνηκε η μεγάλη δίψα του κόσμου. Είναι πάντοτε εντυπωσιακό να βλέπεις την δυναμική στήριξη του κόσμου μας. Ίσως να είναι ένα μήνυμα για την γενικότερη παρουσία του φέτος. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και τους χρειαζόμαστε σε αυτή την δύσκολη χρονιά.

Για τα διαρκείας: "Σε σχέση με την περίοδο που βρισκόμαστε, η ζήτηση των διαρκείας πάει αρκετά καλά. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι και ελπίζουμε να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό και στη συνέχεια. Έχουμε διαθέσει περί τα 1000 εισιτήρια διαρκείας."

Για Ντουγκλάο: "Ο Ντουγκλάο βρίσκεται στην Κύπρο και θα έχουμε συζητήσεις μαζί του τις επόμενες μέρες."

Για Κβέσιτς: "Στην περίπτωση του Κβέσιτς, έχουμε πει ότι αξιολογείται με επιφύλαξη από τους γιατρούς μας. Παρουσιάστηκε ως παίκτης της Ανόρθωσης και είναι παίκτης μας. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα."

Για το αν θα πάνε κάποιοι παίκτες δανεικοί σε άλλες ομάδες: "Το αν θα πάνε κάποιοι ποδοσφαιριστές ως δανεικοί, θα το γνωστοποιήσουμε επίσημα."

Για το αυριανό φιλικό με Αλκή: "Αφού ο αντίπαλος επέλεξε την έδρα, τότε έβαλε και το εισιτήριο στα 10 ευρώ."

Για πιθανή μείωση των τιμών στα εισιτήρια: "Πολύ συχνά θα γίνεται αυτό. Τα πιθανότερο είναι πως στα περισσότερα παιχνίδια θα γίνεται μείωση στα εισιτήρια."

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση