ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Διαφορά στο... αεροπλάνο

Κυριάκος Τοφή

Η ανάμειξη του Ανδρέα Παντελή στα διοικητικά δρώμενα της Ανόρθωσης για δεύτερη φορά, έφερε και μια γενικότερη αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του σωματείου, σε σχέση πάντα με τον αντίστοιχο επί θητείας Χρίστου Πουλλαϊδη. Ευθύς εξ αρχής ο διοικητικός ηγέτης των κυανολεύκων αναφέρθηκε σε μια πρόθεση και μια προσπάθεια για μια διαφορετική προσέγγιση τόσο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, όσο και σε ότι αφορούσε τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας.

Τουλάχιστον όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, στο οποίο υπάρχουν πιο ξεκάθαρα δείγματα γραφής, η διαφορά στην αμεσότητα και τον τρόπο δράσης είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού. Επί θητείας Χρίστου Πουλλαϊδη, όλα είχαν εξάρτηση από την άποψη και τις ενέργειες του προέδρου της εταιρίας, ωστόσο όταν αυτός έπαιρνε το αεροπλάνο για εξωτερικό, τα πάντα έμπαιναν στον πάγο. Δεν ήταν λίγες φορές που ακόμα και σημαντικά ζητήματα, έμεναν στο περιθώριο μέχρι ο πρόεδρος της εταιρίας να επιστρέψει στην Κύπρο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να δρομολογήσει εξελίξεις.

Τη δεδομένη στιγμή το... αεροπλάνο έχει διαφορετική χρήση μιας και σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, ο Ανδρέας Παντελή το επιστράτευσε για να κινήσει τα νήματα στο μεταγραφικό σκηνικό. Αρχικά ήταν η επίσκεψή του στην Βουλγαρία με πολλαπλούς στόχους, με καρπούς να αποφέρει η περίπτωση του δεξιού ακραίου αμυντικού, Ιβάν Μπανταλόφσκι. Εν συνεχεία ήταν η μετάβαση στην Κροατία και η επιστροφή με την υπογραφή αλλά και τον ίδιο τον Γκόρντον Σίλντεφελντ ο οποίος θα αποτελέσει τον ηγέτη στην άμυνα.

Επομένως η σημαντικότερη διαφορά του τότε και του τώρα, δεν είναι άλλη από τη δυνατότητα που έχουν πλέον οι διοικούντες της Ανόρθωσης να χειριστούν και να θέσουν εις πέρας άμεσα ζητήματα που άπτονται του σωματείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X