ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στο σωστό δρόμο

Σαφέστατα το πρώτο φιλικό προετοιμασίας δεν μπορεί να αποτελέσει σοβαρή ένδειξη για την παραπέρα πορεία της Ανόρθωσης, ωστόσο αν συγκριθεί με το αντίστοιχο περσινό, τότε η διαφορά είναι σημαντική. Η φιλοσοφία του Ρόνι Λέβι φάνηκε μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, ή καλύτερα συνεχίστηκε από την περσινή χρονιά, με τους κυανόλευκους να επιδιώκουν την κατοχή της μπάλας και το κτίσιμο του παιχνιδιού από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Βίκτορ και Ράγιος αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στη φετινή εκδοχή της Ανόρθωσης, με τον Βραζιλιάνο να είναι ο ποδοσφαιριστής που ζητά και παίρνει πρώτος μπάλα σε κάθε επαναφορά και τον Ισπανό να αποτελεί τον ιθύνων νου. Τη δεδομένη στιγμή βέβαια πέραν από τις εντεκαδάτες επιλογές, σαφώς και υπάρχει θέμα με το βάθος του κυανόλευκου πάγκου και ενώ αναμένονται τουλάχιστον άλλες δύο προσθήκες.

Δίπλα από τον Γκόρντον Σίλντεφελντ θα πάρει θέση ένας έμπειρος κεντρικός αμυντικός είτε αυτός είναι ο Ντουγκλάο, είτε κάποιος άλλος, ενώ ερωτηματικό υπάρχει στη μεσαία γραμμή και την περίπτωση του Άντρε Σάντος. Ο Πορτογάλος έχει διαμηνύσει ότι θα απελευθερωθεί από το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με την Πορτογαλική Αρούκα, ωστόσο όσο ο χρόνος κυλά χωρίς κάτι χειροπιαστό, ο Ανδρέας Παντελή και οι συνεργάτες του, εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις.

Το πρώτο λοιπόν δείγμα ήταν θετικό ωστόσο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πριν ακόμα τη μετάβαση της ομάδας στο εξωτερικό για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μεγάλα λόγια δεν μπορούν ούτε να λεχθούν, ούτε να γραφτούν. Άλλωστε το λάθος των τελευταίων ετών ήταν τα… φουσκωμένα μυαλά και οι προσδοκίες που δεν ήταν ρεαλιστικές βάση του εκάστοτε ρόστερ που είχε η «Μεγάλη Κυρία» του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση