ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θετικότατο δείγμα

Εμφάνιση και σκορ που ικανοποίησε τους απαιτητικούς φίλους της προσέφερε η Ανόρθωση στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της τρέχουσας περιόδου προετοιμασίας. Οι ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι ήταν τουλάχιστον ένα επίπεδο πιο πάνω από τον Ολυμπιακό ο οποίος με μόλις τέσσερις ξένους στη σύνθεσή του, δεν μπόρεσε να προτάξει αντίσταση στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, όπου σημειώθηκαν ουσιαστικά και τα τρία γκολ.

Πρώτο ημίχρονο

Με τον Ράγιος ως κινητήριο μοχλό και ιδιαίτερα ορεξάτους τους Καλό και Ματθαίου, η Ανόρθωση παρετάξε μια γρήγορη γραμμή κρούσης, η οποία είχε και ουσία με τον Καμαρά να έχει υψηλά ποσοστά ευστοχίας. Στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αφρικανός φορ έκανε άλμα πιο ψηλά από όλους, μετουσιώνοντας σε γκολ την εκτέλεση κόρνερ του Ράγιος για το 1-0. Στο 26ο λεπτό η γρήγορη ξεδίπλωση των κυανολεύκων στην αντεπίθεση, έφερε τη μπάλα στα πόδια του Ματθαίου ο οποίος με μπαλιά ακριβείας, έδωσε το δικαίωμα στον Καμαρά να πετύχει το δεύτερο ανεπίσημό του γκολ με τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας». Τέσσερα λεπτά αργότερα οι Ράγιος και Καλό συμμετείχαν στην επιθετική ανάπτυξη από το αριστερό άκρο με τον Κβέσιτς να σημαδεύει με ακρίβεια τον Μπανταλόφσκι στην περιοχή, με τον Βούλγαρο να κάνει το 3-0. Μια μικρή ένταση του σκόρερ με τον Τόρες στο 40ο λεπτό ήταν η τελευταία φάση άξια αναφοράς στο πρώτο 45λεπτο.

Δεύτερο ημίχρονο

Οι μαζεμένες αλλαγές και από τις δύο πλευρές, δεν βοήθησε στο να διατηρηθεί ο ρυθμός του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ρόνι Λέβι επιστράτευσε τους Παπαδόπουλο, Κορρέα, Άλβες και Σιβού, ενώ ο Χρύσης Μιχαήλ εμπλούτισε το ντόπιο στοιχείο, με την Ανόρθωση να είναι η ομάδα που διατήρησε την κατοχή της μπάλας. Στο 52ο λεπτό η ομάδα της Λευκωσίας έψαξε τη μείωση του σκορ με πλασέ του Παχίπη σε τετ-α-τετ, ενώ στη συνέχεια δύο εκτελέσεις φάουλ ανακόπηκαν από Βίκτορ και Οικονομίδη, με τις καιρικές συνθήκες να μην βοηθούν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να επιδιώξουν κάποιο γκολ. Στο 66ο και 72ο λεπτό ο Καπαρτής από πλευράς φιλοξενούμενων προσπάθησε να γίνει δημιουργικός, ωστόσο οι συμποδοσφαιριστές του δεν ήταν ουσιαστικοί, ενώ ένα μακρινό σουτ του Χατζηπασχάλη στο 86ο λεπτό σταμάτησε σε σώμα αμυντικού.

Ανόρθωση (Ρ. Λέβι): Αρούς, Μπανταλόφσκι, Κβέσιτς, Αρτυματάς, Σίλντεφελντ, Βίκτορ, Οικονομίδης, Ράγιος, Ματθαίου, Καλό, Καμαρά

Ολυμπιακός (Χ. Μιχαήλ): Ίσλι, Πουγιούκας, Τσιακλής, Τεξέιρα, Τόρες, Κάστρο, Σαμάρας, Χριστοφίδης, Αντωνίου, Σωτηρίου, Παχίπης

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση