ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξετάζει Ρώσο διεθνή

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο προγραμματισμός στην Ανόρθωση δεν σταματά ποτέ αφού ο Ρόνι Λέβι θέλει να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα για την νέα σεζόν. Σε αυτά τα πλαίσια στις προπονήσεις της ομάδας βρίσκεται και ένας Ρώσος διεθνής.

Ο λόγος για τον Σεργκέι Μακαρόφ που απεικονίζεται στην κεντρική φωτογραφία με το κίτρινο διακριτικό. Ο Μακαρόφ είναι 21 χρόνων και αγωνίζεται στην θέση του ανασταλτικού χαφ.

Το γεγονός ότι είναι μόλις 21 χρόνων του επιτρέπει να εγγραφεί στον κατάλογο β’ και συνεπώς να μην πάρει μια θέση κοινοτικού στον κατάλογο α’. Βεβαίως ο Μακαρόφ θα αποκτηθεί μόνο αν ικανοποιήσει τον Ρόνι Λέβι και το τεχνικό επιτελείο.

Ο Μακαρόφ ήταν μέλος και πρωταγωνιστής της Εθνικής Ρωσίας όταν το 2013 κατέκτησε το Ευρωπαϊκώ πρωτάθλημα κάτω των 17. Σε αντίστοιχη διοργάνωση το 2015 τερμάτισε δεύτερος με την ομάδα των κάτω των 19. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε επίσης και από την ομάδα κάτω 21 της Εθνικής Ρωσίας. 

Την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στη Λευκορωσία και την Μίνσκ όπου κατέγραψε συνολικά 43 συμμετοχές, έμεινε ελεύθερος στις 21 Ιουνίου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X