ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έμφαση στον… παρτενέρ

Το μεταγραφικό ντεμαράζ της Ανόρθωσης, δίνει την δυνατότητα στον Ρόνι Λέβι να μπορεί να συγκροτήσει αξιόμαχη εντεκάδα στο προσεχές φιλικό προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, εάν εξαιρεθεί μια θέση. Η απόκτηση του Γκόρντον Σίντελφελντ εξόπλισε το κέντρο της άμυνας με μια έμπειρη και δυναμική λύση, ωστόσο από εκεί και πέρα οι νεαροί Αρτυματάς και Κορρέα, σαφώς και δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ανάλογου διαμετρήματος.

Θεωρείται δεδομένο ότι οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές θα πάρουν χρόνο συμμετοχής τόσο στα φιλικά προετοιμασίας αλλά και στα επίσημα παιχνίδια, ωστόσο είναι ένα να ενταχθούν σταδιακά στην εντεκάδα και άλλο να θεωρηθούν βασικά στελέχη. Τη δεδομένη στιγμή ο μεταγραφικός επικεντρώνεται στην πλαισίωση του Σίντελφελντ με τον σταθερό παρτενέρ του για το υπόλοιπο της χρονιάς, χωρίς βέβαια αυτή να θεωρείται η τελευταία κίνηση της Ανόρθωσης στο μεταγραφικό παζάρι.

Άλλωστε με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95,0 την περασμένη εβδομάδα, ο Ανδρέας Παντελή οριοθέτησε τον αριθμό τρία ως το κλειδί για την προσπάθεια ενίσχυσης από εδώ και πέρα. Σαφέστατα μια από αυτές τις κινήσεις θα είναι αυτή του έτερου βασικού κεντρικού αμυντικού, ενώ στα υπόψη βρίσκεται και η απόκτηση ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και ενδεχομένως ακόμη ενός… τζόκερ στην αμυντική.

Αγκιλάρ, Καλδερόν και Ερέρο αποτελούν παρελθόν και όσο κι αν η συνεισφορά τους δεν κρίθηκε επαρκής, τουλάχιστον αριθμητικά απαιτείται η αναπλήρωση του κενού που άφησαν.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση