ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Λες και βρίσκεσαι στην κόλαση»

Δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ανόρθωσης, Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κροάτης αμυντικός της «Κυρίας»:

Για τον καιρό της Κύπρου:

«Είναι ζέστη λες και βρίσκεσαι στην κόλαση! Για τρεις μέρες η θερμοκρασία ήταν 45 βαθμοί, σήμερα έπεσε στους 38. Πεθαίνουμε στην προπόνηση. Όταν βγεις έξω στον ήλιο αισθάνεσαι ότι είσαι στη φωτιά, σαν να ήσουν στην Έρημο. Προπονούμαστε στις 8 το πρωί και στις εφτά το απόγευμα. Εδώ είναι ζέστη μέχρι τον Οκτώβριο και 323 μέρες το χρόνο είναι ηλιόλουστες.

Είμαι λίγο σοκαρισμένος (σ.σ. από τις καιρικές συνθήκες). Προπονούμαστε στις 8 το πρωί, δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου, τρέχουμε τρεις φορές από ένα χιλιόμετρο και αισθάνομαι σαν να τρέχω έξι φορές από 100 χιλιόμετρα. Είναι αρκετά κουραστικό και σου παίρνει όλη την ενέργεια. Εδώ κουράζεσαι μόνο με την έκθεση στον ήλιο».

Για την Ανόρθωση:

«Η Ανόρθωση στο παρελθόν αγωνίστηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν μια μεγάλη στιγμή για την ομάδα. Τότε βρισκόταν στην προεδρία ο Αντρέας Παντελή. Στην συνέχεια ο πρόεδρος αποχώρησε και η ομάδα δεν είχε καλά αποτελέσματα, ωστόσο ο Παντελή επέστρεψε και τώρα χτίζεται μία νέα ομάδα που θα επιστρέψει στις επιτυχίες.»

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X