ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάει για τους επόμενους

Δεν σταματά στους Αρούς και Σίλντενφελντ η Ανόρθωση, η οποία «φουλάρει» για τις επόμενες προσθήκες.

Η απόκτηση του Ισραηλινού τερματοφύλακα, αλλά και του Κροάτη κεντρικού αμυντικού αντικρίστηκαν με μεγάλη ικανοποίηση από τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι βλέπουν το ρόστερ να ενισχύεται σημαντικά με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Στην διοίκηση της Ανόρθωσης περιμένουν αυτό να μεταφραστεί και με οικονομική στήριξη στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας τις επόμενες μέρες.

Πλέον στην ομάδα της Αμμοχώστου κοιτάζουν να ενισχυθούν σημαντικά με άλλες τρεις προσθήκες, όπως δήλωσε χθες το πρωί ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου. Αυτές θα αφορούν κεντρικό αμυντικό, μέσο με επιτελικά και αμυντικά καθήκοντα, αλλά και ποδοσφαιριστή για το άκρο της επίθεσης.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.24sports.com.cy αναφέρουν πως ο Ρόνι Λέβι αξιολογεί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και που ο ίδιος πιστεύει ότι ταιριάζουν στο πλάνο του για την νέα αγωνιστική χρονιά. Οι εξελίξεις στα μεταγραφικά μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, με στόχο η ομάδα να είναι έτοιμη στα μέσα Αυγούστου πριν την αρχή του νέου πρωταθλήματος. Για την ερχόμενη εβδομάδα, προγραμματίστηκε φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας την ερχόμενη Τετάρτη. Λεπτομέρειες γι’ αυτό το φιλικό θα ανακοινωθούν αρχές της εβδομάδας που μπαίνει.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση