ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παίρνει τη σκυτάλη

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην καριέρα του ο Αριέλ Αρούς και ταυτόχρονα ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για την Ανόρθωση στη θέση κάτω από τα δοκάρια. Από τη μια, ο Ισραηλινός τερματοφύλακας επιδίωξε και κατάφερε να ανοίξει φτερά μακριά από την πατρίδα του, δηλώνοντας ευθύς εξ αρχής ότι ήθελε να βιώσει την εμπειρία του να αγωνίζεται στο εξωτερικό. Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον Ρόνι Λέβι, αποτέλεσαν δύο ισχυρά διαπραγματευτικά όπλα για την «Μεγάλη Κυρία», τα οποία στο τέλος της ημέρας, απέδωσαν καρπούς.

Από την άλλη, η αποχώρηση του βασικού τερματοφύλακα της τελευταίας διετίας δημιούργησε την ανάγκη απόκτησης μιας λύσης με όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο. Ο Γιάν Κόπριβετς όταν και εν ενεργεία Σλοβένος διεθνής, δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα, ενώ πρωταγωνίστησε προπέρσι στην πορεία πρωταθλητισμού τουλάχιστον μέσα στο 2015. Το έργο του δεν ήταν καθόλου εύκολο μιας και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς επιλέχθηκε για να αντικαταστήσει τον Τόμας Καμίνσκι, ο οποίος έκλεψε καρδιές στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με το ήθος, τον χαρακτήρα και φυσικά τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

Επανερχόμενος όμως στην περίπτωση του Αρούς, το γεγονός ότι αποτελεί προσωπική επιλογή του Ρόνι Λέβι, τον καθιστά και ένα προσωπικό στοίχημα για τον Ισραηλινό τεχνικό. Οι δύο τους έχουν μια αρκετά καλή χημεία από την συνεργασία τους στην πατρίδα τους και κάτι τέτοιο οι ιθύνοντες των κυανόλευκων ευελπιστούν ότι θα δουν και επί Κυπριακού εδάφους. Τουλάχιστον βάση βιογραφικού, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ανόρθωσης κρίνεται επαρκής για να καλύψει το κενό σε μια θέση που τουλάχιστον από το 2008 και έπειτα, δημιούργησε αρκετούς πονοκεφάλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X