ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δύο αμυντικοί και…

Κυριάκος Τοφή

Ανοικτά ήταν τα χαρτιά του Ανδρέα Παντελή στην πρωινή επικοινωνία με τους Γιώργο Παττίχη και Ονησίφορο Σταύρου για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 95.0 με τον πρόεδρο της εταιρίας Ανόρθωσις να αναφέρεται σε θέματα προγραμματισμού. Ο ισχυρός άνδρας της «Μεγάλης Κυρίας» ο οποίος έχει καταστήσει ως προσωπική υπόθεση το κεφάλαιο ενίσχυση, ανέφερε ότι θα πραγματοποιηθούν άλλες τρεις κινήσεις.

Με μια ματιά στην υφιστάμενη μορφή του ρόστερ, η αμυντική γραμμή εξακολουθεί να παραμένει ως αυτή με τις λιγότερες λύσεις, επομένως και αυτή που χρίζει περισσότερης βελτίωσης. Με την υποσημείωση βέβαια ότι ο Βόσνιος Γιόσιπι Κβέσιτς δεν θα αποκτηθεί, το αριστερό άκρο της άμυνας δεν απαριθμεί ούτε και μια πρωτοκλασάτη λύση.

Δεδομένη λοιπόν θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ενώ πλαισίωσης με έναν έμπειρο παρτενέρ, χρίζει ο Κροάτης Γκόρντον Σίλντεφελντ. Από εκεί και πέρα η αλήθεια είναι ότι περισσότερες από μια θέσεις χρίζουν ποσοτικής κυρίως ενίσχυσης και πιο συγκεκριμένα αυτές των αμυντικογενών μέσων, αλλά και των ακραίων επιθετικών.

Το ρόστερ της «Μεγάλης Κυρίας» τη δεδομένη στιγμή, έχει ως εξής:

Τερματοφύλακες: Αριέλ Αρούς, Γιώργος Παπαδόπουλος

Αριστερός ακραίος αμυντικός: -

Δεξιός ακραίος αμυντικός: Ιβάν Μπανταλόφσκι

Κεντρικοί αμυντικοί: Γκόρντον Σίλντεφελντ, Παναγιώτης Αρτυματάς, Παύλος Κορρέα, Μάριος Νικολάου

Αμυντικοί μέσοι: Ζοάο Βίκτορ, Αμπντουλάχι Σιβού, Γιώργος Οικονομίδης

Επιτελικός μέσος: Ρούμπεν Ράγιος

Ακραίοι επιθετικοί: Μιγκέλ Παλάνκα, Καλό, Νικόλας Ματθαίου

Κεντρικοί επιθετικοί: Άντρε Άλβες, Αμπουμπακάρ Καμαρά

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X