ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ακόμη τρεις κινήσεις»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Ονησίφορο Σταύρου μίλησε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή.

Αναλυτικά:

Για τον Σίλντενφελντ: «Είναι ένα πολύ βαρύ όνομα, ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Ελπίζω να μας βοηθήσει όσο βαρύ είναι και το όνομα του. Όταν ξεκινήσαμε να συζητάμε με τον ποδοσφαιριστή, είχε ακόμη 2-3 προτάσεις και έτσι είχαμε πει πως πρέπει να βρεθούμε να συζητήσουμε. Χρειάζεται σοβαρότητα και πλάνο για να πείσεις ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή».

Για τον Αρούς: «Ένα από τα βασικά στοιχεία για τον Αρούς ήταν πως δούλεψε ξανά με τον Λέβι. Έτσι δεν τέθηκε θέμα αμφισβήτησης του. Η υπομονή όμως απόδωσε και ο Αρούς ήρθε στην ομάδα μας. Κάποιες φορές όμως η υπομονή δεν αρκεί».

Για τον προϋπολογισμό: «Ήμουν πάντα από αυτούς που έλεγαν πως ο προϋπολογισμός δεν είναι το μόνο. Είναι αλληλένδετος με την αγωνιστική επιτυχία. Πρέπει να συμβαδίζουν μαζί αλλιώς δεν υπάρχει επιτυχία. Κάνουμε κινήσεις ώστε να είμαστε στα όρια και να πετύχουμε και στα δυο».

Για την αργοπορία στις μεταγραφές: «Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος καθώς θέλαμε να κάνουμε ένα σωστό και επιτυχημένο προγραμματισμό. Τα περισσότερα πρωταθλήματα τελειώσαν αργοπορημένα και οι ποδοσφαιριστές ήθελαν να ξεκουραστούν και να δουν τις προτάσεις του».

Πόσες κινήσεις θα γίνουν: «Θα κάνουμε ακόμη 3 κινήσεις».

Για τον Σιβού: «Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήθελε να φύγει. Και αυτό που είπαμε ήταν πως για να φύγει θα θέλαμε να αποζημιωθούμε. Είχε συμφωνήσει με την Τούρκικη ομάδα, συμφωνήθηκε και το ποσό όμως τελικά η πρόταση δεν ήρθε. Από τη στιγμή που δεν ήρθε η πρόταση είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας».

Για τον κόσμο: «Οι Ανορθωσιάτες είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Τους καλώ να στηρίξουν αυτή την καινούργια ομάδα ώστε η ομάδα να φτάσει εκεί που της αξίζει. Στόχος να ξεπεράσουμε τα περσινά διαρκείας».

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X