ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ζαριά για Σιβού

Κυριάκος Τοφή

Η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Αμπντουλάχι Σιβού τον έφερε ένα βήμα πριν την έξοδό του από την Ανόρθωση, ωστόσο φαίνεται ότι ο Νιγηριανός λογάριαζε χωρίς τα οικονομικά πλαίσια της Γκοζτέπε. Ως γνωστόν ο Τουρκικός σύλλογος έφτασε σε συμφωνία με τη «Μεγάλη Κυρία» για τα δικαιώματα του Νιγηριανού μέσου, ωστόσο δεν υπήρξε οριστική κατάληξη λόγω ασυμφωνία του ίδιου για το ύψος του συμβολαίου του.

Πλέον ο Σιβού επέστρεψε στην Κύπρο και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις των κυανολεύκων, αναμένοντας βεβαίως και τη συνάντηση με τον Ανδρέα Παντελή, ώστε να αιτιολογήσει τα… τερτίπια του. Ο ισχυρός άνδρας της Ανόρθωσης βρίσκεται από τα ξημερώματα στην Κύπρο, μιας και απουσίασε στο εξωτερικό για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία με τον Γκόρντον Σίλντεφελντ, αλλά και να συνοδέψει τον ποδοσφαιριστή στο νησί.

Ο Ολυμπιονίκης του Ρίο με την εθνική Νιγηρίας διατηρεί άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με τους κυανόλευκους, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή όλα μοιάζουν ρευστά. Η συμπεριφορά του σαφώς και δεν άρεσε στους ιθύνοντες της «Μεγάλης Κυρίας» οι οποίοι δεν αποκλείεται να επιδιώξουν την πώλησή του, με το όλο σενάριο να θυμίζει κάτι από… Ντίνο Εντλοβού.

Σαφέστατα ο Σιβού απέδειξε ότι εντός αγωνιστικού χώρου μπορεί να προσφέρει πολλά σε όποιαν θέση κι αν κληθεί να αγωνιστεί. Άλλωστε ξεκίνησε τη χρονιά ως ανασταλτικός μέσος, υπηρέτησε το δεξί άκρο της άμυνας και εν τέλει λόγω λειψανδρίας, μονιμοποιήθηκε στο κέντρο της άμυνας. Τη δεδομένη στιγμή η μπάλα βρίσκεται στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, μιας και πλέον ο ποδοσφαιριστής δεν έχει άλλη διέξοδο στην προσπάθειά του να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X