ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Και έπεται συνέχεια

Οι Γκόρντον Σίλντεφελντ και Αριέλ Αρούς αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την αμυντική γραμμή της Ανόρθωσης, εκεί όπου προέκυψαν οι πλείστες αποχωρήσεις μετά το τέλος της περσινής χρονιάς. Ο τερματοφύλακας της τελευταίας διετίας, Γιάν Κόπριβετς, όπως επίσης οι Αλμπέρτο Αγκιλάρ, Ινίγκο Καλδερόν και Τσους Ερέρο, έχουν ανοίξει πανιά για νέες πολιτείες, με αποτέλεσμα το κενό που άφησαν να απαιτεί αναπλήρωση.

Ο μεν Κροάτης κεντρικός αμυντικός, έρχεται για να αναλάβει ηγετικό ρόλο σε μια θέση που τουλάχιστον από την περσινή Ανόρθωση, απουσίαζε η έντονη προσωπικότητα. Οι παραστάσεις που κουβαλά ο 32χρονος είναι υπέραρκετες για να τον ανάγουν σε μια ισχυρή φυσιογνωμία, ικανή να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει τους συμποδοσφαιριστές του εντός αγωνιστικού χώρου. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει περάσει από ανώτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις και βάση βιογραφικού, μπορεί εύκολα κάποιος να κάνει λόγο για την μεταγραφή του καλοκαιριού.

Ο δε Ισραηλινός τερματοφύλακας, αποτέλεσε ευθύς εξ αρχής την προτεραιότητα του Ρόνι Λέβι και εν τέλει η επιμονή και η υπομονή, εξαργυρώνεται. Παρόλο που ο Αρούς φάνηκε να κάνει στροφή σε άλλες επιλογές, εν τέλει ο ίδιος έριξε γέφυρες επικοινωνίας ώστε να επιστρέψει για υπογραφές και μόνιμη εγκατάσταση στο νησί. Αποτελεί έναν τερματοφύλακα με γεμάτες χρονιές στην καριέρα του και ο οποίος έχει ξανασυνεργαστεί με τον προπονητή της «Μεγάλης Κυρίας», ο οποίος αναμένεται να συνεισφέρει και στη διαδικασία προσαρμογής του.

Βέβαια η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής δεν σταματά εδώ, μιας και απαιτείται η απόκτηση τουλάχιστον άλλο ενός κεντρικού αμυντικού, ώστε να πλαισιώσει τον Γκόρντον Σίλντεφελντ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση