ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεταγραφικό… αλαλούμ

Μικρογραφία των όσων αναφέρει στην πρωινή του αρθρογραφία ο Χρίστος Ζαβός, αποτελούν οι εξελίξεις της σημερινής ημέρας στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης. Μια αλληλουχία ευχάριστων αλλά και δυσμενών καταστάσεων έχει προσφέρει αρκετά σκωτσέζικα ντους στους φίλους των κυανολεύκων, με την εικόνα του ρόστερ να παραμείνει ευμετάβλητη και απρόβλεπτη.

Χρονικά η πρώτη είδηση αφορούσε τα αποτελέσματα  των ιατρικών εξετάσεων του Ιμπραχίμ Σισοκό, με τον οποίον τα… βάσανα φαίνεται να μην τελειώνουν με την καθυστερημένη κάθοδό του στην Κύπρο. Τη δεδομένη στιγμή η απόκτηση του Αφρικανού ακραίου επιθετικού βρίσκεται στον αέρα, όπως άλλωστε βρισκόταν και την περασμένη εβδομάδα, όταν κατάφερε να πάρει το αεροπλάνο για το νησί με την τέταρτη απόπειρα.

Η δεύτερη είδηση ήταν ευχάριστη αλλά και όχι ξεκάθαρη, με τον Αριέλ Αρούς να δηλώσει ο ίδιος παρών, αφού πρώτα δήλωσε την απροθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Το κυριότερο πρόβλημα ήταν το φορολογικό πρόστιμο που είχε δεχθεί ο Ισραηλινός τερματοφύλακας και το οποίο προσπαθούσε να βρει τρόπο να το καλύψει μέσω της νέας συμφωνίας που θα προέκυπτε. Τα δεδομένα εξελίχθηκαν με τέτοιο τρόπο που ο πόθος του Ρόνι Λέβι για τον άσο, διεμήνυσε ότι έχει ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και έρχεται στην Κύπρο για να υπογράψει.

Σε τελική ανάλυση, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βάση βιογραφικού, οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές μπορούν στην ημέρα τους να κάνουν τη διαφορά, ωστόσο αυτή η διαδικασία του «παίζω και ξιπαίζω», από τη μια κουράζει και από την άλλη δημιουργεί ερωτηματικά για τα κίνητρά τους.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση