ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παίρνει το αεροπλάνο ο Σιβού

Δεδομένη θεωρούν τη μεταγραφή του Σιβού στην Γκιοζτέπε οι Τούρκοι δημοσιογράφοι. Μάλιστα οι αναφορές στην Τουρκία πηγαίνουν ένα βήμα πιο πέρα και αναφέρουν πως ο Αμπντουλάχι Σιβού έχει τερματίσει ήδη το συμβόλαιο του με την Ανόρθωση και βρίσκεται στον δρόμο προς Σμύρνη.

Αφού φτάσει στην Τουρκία θα βάλει την υπογραφή του και θα ανακοινωθεί και επίσημα από την Γκιοζτέπε. Βέβαια με τη σειρά μας σημειώνουμε πως αν όλες αυτές οι εξελίξεις έχουν όντως γίνει, κάτι που δεν επιβεβαιώνουμε, η Ανόρθωση θα καρπωθεί ένα σημαντικό ποσό για τα δεδομένα της εποχής. Φυσικά το ποσό αυτό αναμένεται να είναι κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ, αν και η αξία του Σιβού είναι αρκετά μεγαλύτερη.

Στην Τουρκία πάντως θεωρούν πως ο 24χρονος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής, θα αποτελέσει μια εξαιρετική μεταγραφή η οποία μάλιστα μπορεί να αποφέρει και κέρδος στην ομάδα, όχι μόνο αγωνιστικό αλλά και με μια μελλοντική πώληση. Η αλήθεια είναι πως η πιο πάνω αίσθηση είναι κατά πάσα πιθανότητα ορθή, καθώς όντως ο Σιβού αποτελεί ένα πολύτιμο γρανάζι και έναν ποδοσφαιριστή σε εξαιρετική ηλικία με πολλά περιθώρια βελτίωσης.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση