ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Σιβού φέρνει… ενίσχυση

Τα τερτίπια του Αμπντουλάχι Σιβού, τον καθιστούν ουσιαστικά ξένο σώμα για την Ανόρθωση, με την προσοχή να στρέφεται στην ομαλή αλλά και κερδοφόρα αποχώρησή του από το ρόστερ. Ο διεθνής Νιγηριανός ήρθε στην Κύπρο ως επιλογή του Αντόνιο Πούτσε, πραγματοποιώντας μια μεστή χρονιά που έδειξε ότι ήταν θέμα να ψάξει για κάτι καλύτερο.

Αυτό που ίσως δεν ανέμεναν οι ιθύνοντες της «Μεγάλης Κυρίας» ήταν από τη μια η αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά, αρνούμενος να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας χρονιάς και από την άλλη το άμεσο ενδιαφέρον Ευρωπαϊκών συλλόγων. Τη δεδομένη στιγμή η Τουρκική Goztepe προβάλει ως το φαβορί για να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Σιβού, με το κέρδος για την Ανόρθωση να είναι διπλό.

Οι κυανόλευκοι εκτιμούν ότι μια πρόταση της τάξης των 200 χιλιάδων ευρώ θα είναι ικανή για να τον απελευθερώσει από το συμβόλαιο που διατηρεί, το οποίο με τη σειρά του ανέρχεται στις 150 χιλιάδες ευρώ. Έτσι αν το πιο πάνω σενάριο επαληθευτεί, τότε η Ανόρθωση και βάζει στα ταμεία της ένα σεβαστό ποσό και απαλλάσεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο, το οποίο όμως οφείλει να αντικαταστήσει με ποδοσφαιριστή με ανάλογη προσφορά.

Σαφέστατα μια μονάδα με τα χαρακτηριστικά του Σιβού και τη δυνατότητα να αγωνίζεται σχεδόν σε όλες τις θέσεις της μεσοαμυντικής γραμμής, είναι πολύτιμη, ωστόσο από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής κοιτάζει αλλού, οι ιθύνοντες της «Μεγάλης Κυρίας» θα επιδιώξουν το μέγιστο όφελος.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση