ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανεβαίνει επίπεδο

Στην Ανόρθωση γνώριζαν εξαρχής πως για να φτιάξουν μια ανταγωνιστική ομάδα χρειάζονταν πολύ ποιοτικοί ποδοσφαιριστές μέσα στα στενά οικονομικά πλαίσια του φετινού προϋπολογισμού.

Η υπομονή διοικούντων και τεχνικής ηγεσίας φαίνεται πως έπιασε τόπο, καθώς προ των πυλών της αμμοχωστιανής ομάδας βρίσκονται τρία πολύ «δυνατά» ονόματα.

Είναι γνωστή σε όλους μας η αξία του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο εν ενεργεία Κροάτης διεθνής κεντρικός αμυντικός έρχεται στην Ανόρθωση για να αποτελέσει τον ηγέτη της άμυνας και να προσδώσει σιγουριά και αξιοπιστία σε μια γραμμή που ταλαιπωρήθηκε παρά πολύ κατά την περσινή περίοδο. Στην Ανόρθωση αναμένουν τον ποδοσφαιριστή στην Κύπρο μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη για τα ιατρικά και τις υπογραφές των συμβολαίων. Η είδηση της επικείμενης απόκτησης του Κροάτη αμυντικού έχει σκορπίσει ενθουσιασμό ανάμεσα στους οπαδούς της «Κυρίας».

Ο Μιγκέλ Παλάνκα βρίσκεται ήδη στην Κύπρο, όπου αύριο θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Αν είναι εντάξει αυτές, τότε θα υπογράψει και αυτός το συμβόλαιο του. Ο Ισπανός εξτρέμ είναι έμπειρος, σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία και έχει αρκετές παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο.

Παράλληλα, και ο Ιμπραήμ Σισοκό βρίσκεται επίσης στο νησί μας και αναμένεται και αυτός αύριο να ανακοινωθεί, μετά τα ιατρικά. Στην Ανόρθωση πιστεύουν πάρα πολύ στην αξία του Ιβοριανού μεσοεπιθετικού, παρά την μακρά αποχή του από τα γήπεδα. Παίρνουν το ρίσκο στην περίπτωσή του και ελπίζουν να δικαιωθούν.

Οι τρεις αυτές προσθήκες «διώχνουν» εν πολλοίς την ανησυχία που πήγε να δημιουργηθεί από τις συνεχόμενες αποτυχίες στα μεταγραφικά ζητήματα και επαναφέρουν την αισιοδοξία για κάτι πολύ καλό την ερχόμενη χρονιά. Αν είναι και οι επόμενες μεταγραφές στο επίπεδο αυτών των τριών, τότε η Ανόρθωση ανεβαίνει πολλά επίπεδα…

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X