ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παλάνκα για τα φτερά (vid)

Στο στόχαστρο της Ανόρθωσης φέρεται να βρίσκεται ο 29χρονος Ισπανός ακραίος επιθετικός Μιγκέλ Παλάνκα, σύμφωνα με πολωνικό δημοσίευμα.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο Παλάνκα έμεινε ελεύθερος από την πολωνική Κορόνα Κίελτσε (ομάδα στην οποία αγωνιζόταν και ο Καμπρέρα) και βρίσκεται πολύ κοντά στην ένταξη του στην Ανόρθωση. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Ισπανός κατέγραψε 33 συμμετοχές και έξι γκολ στο πολωνικό πρωτάθλημα.

Είναι δεξιοπόδαρος και έχει ύψος 1.71. Ο Ισπανός αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Ο Παλάνκα ξεκίνησε την καριέρα του από την Εσπανιόλ. Το 2008 μεταγράφηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Κατέγραψε αρκετές συμμετοχές με τη Ρεαλ Μαδρίτης Β’. Ο Ισπανός μέτρησε και τρεις συμμετοχές με την Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι σε Μπαρτσελόνα, Βαλένθια και Μαγιόρκα. 

Από το 2010 μέχρι το 2015 αγωνίστηκε στην Σεκούντα Ντιβίζιον με τις Έλτσε και Νουμάνθια, πριν αποχωρήσει για την Αδελαΐδα Αυστραλίας. Το καλοκαίρι του 2015 επέστρεψε στην Ισπανία για λογαριασμό της Ταραγόνα και το περασμένο καλοκαίρι μεταγράφηκε στην Κορόνα Κίελτσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση