ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το σουβενίρ του Πούτσε

Πέρσι τέτοια εποχή, η Ανόρθωση ζούσε σε Ισπανικούς ρυθμούς με τον Αλμπέρτο Μπενίτο να κατέχει τη θέση του τεχνικού διευθυντή και τον Αντόνιο Πούτσε να αποτελεί τον εκλεκτό του για τον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας». Ο πρώτος επέλεξε να φέρει στην Κύπρο αρκετούς συμπατριώτες του όπως οι Ρέινα, Αγκιλάρ, Καλδερόν, Ερέρο, Κολούνγκα, Ράγιος και Καμπρέρα, ωστόσο φαίνεται ότι μόνο ένας εξ αυτών στέριωσε.

Ως προσωπική επιλογή του Ισπανού προπονητή, το αεροπλάνο για το νησί πήρε ο Αμπντουλάχι Σιβού, με τον Νιγηριανό να έρχεται στα τέλη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, για να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή. Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι η ποιότητα και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή, φάνηκαν με την πρώτη του εμφάνιση αν και η αποβολή στον αγώνα με την ΑΕΚ, του στέρησε το δικαίωμα να κτίσει μομέντουμ.

Με την πάροδο του χρόνου ο διεθνής Νιγηριανός εξελίχθηκε σε αναπόσπαστο κομμάτι της κυανόλευκης εντεκάδας, υπηρετώντας πλην της μεσαίας γραμμής, το κέντρο αλλά και τα άκρα της άμυνας. Τη δεδομένη στιγμή ο Σιβού αποτελεί περιουσιακό στοιχείο (και μάλιστα το πολυτιμότερο) της Ανόρθωσης και δεν αποκλείεται η νεά χρονιά να τον βρει κάπου αλλού πλην της Κύπρου.

Μπορεί επίσημη πρόταση να μην έχει φτάσει στα χέρια του Ανδρέα Παντελή και των συνεργατών του, ωστόσο αυτό που εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς από δηλώσεις τους σε μέσα της πατρίδας του, είναι ότι υπάρχουν διεργασίες από πλευράς του μάνατζέρ του για εύρεση μιας νέας πρόκλησης στην καριέρα του.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X