ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αρούς, Σισοκό και άλλα

Τα τρέχοντα θέματα της Ανόρθωσης σχολίασαν με τον εκπρόσωπο τύπου της εταιρείας Σάββα Πηλακούρα, Μάκης Νικολάου και Γιώργος Σαββίδης στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 95.0 «Επέλαση».

Ο Αρούς, ο Σισοκό, η πρώτη και ο προγραμματισμός ήταν τα βασικά θέματα συζήτησης.

Αναλυτικά:

Για τον Αρούς: «Βρέθηκε στην Κύπρο, υπήρχε συνάντηση με διοίκηση και τεχνική ηγεσία. Συζητήθηκαν διεξοδικά τα του συμβολαίου. Έφυγε για Ισραήλ λόγω ενός προσωπικού θέματος. Του τονίσαμε πως το αργότερο μέχρι αύριο περιμένουμε την απάντησή του. Αν είναι αρνητική, έχουμε εναλλακτική. Θα περιμένουμε όμως την δική του απάντηση. Για να έρθει, κάτι σημαίνει αυτό. Αλλά πρέπει να περιμένουμε τις υπογραφές. Θα περιμένουμε την οριστική του απάντηση».

Σισοκό: «Ζήτησε μια μικρή παράταση. Η τεχνική ηγεσία γνωρίζει το διάστημα αυτό. Έγινε δεκτό το αίτημα του παίκτη, ωστόσο περιμένουμε να το σεβαστεί. Αν όχι, θα δούμε πως θα προχωρήσουμε. Προς το παρόν, υπάρχει αυτή η μικρή παράταση».

Πρώτη επίσημη: «Αύριο και την Παρασκευή θα υπάρχουν αρκετές ανακοινώσεις, όχι μόνο για ποδοσφαιριστές αλλά για όλα τα θέματα της Ανόρθωσης. Θα ενημερώσουμε με λεπτομέρειες για την πρώτη προπόνηση».

Για τον μέσο όρο ηλικίας: «Προσπαθήσαμε να τον ρίξουμε με μεταγραφές όπως του Αρτυματά ή του Ματθαίου. Δεν μπορείς όμως μόνο με νεαρούς, χρειάζεται και εμπειρία. Χωρίς βέβαια να σημαίνει πως εμπειρία σημαίνει ποιότητα. Πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος συνδυασμός, το κατάλληλο μείγμα».

Αν υπάρχει καθυστέρηση: «Δεν τίθεται θέμα αργοπορίας. Ακόμα και στην Ευρώπη βλέπουμε τις ομάδες να μην ολοκληρώνουν συμφωνίες. Ο Ιούνης είναι δύσκολος μήνας για συμφωνίες. Όσο περνά ο καιρός, η ομάδα έχει τη δυνατότητα να μελετήσει ακόμα καλύτερα τις περιπτώσεις για να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις. Σαφώς θέλουμε να γίνουν οι περισσότερες κινήσεις το συντομότερο για να δουλέψουν με τον προπονητή. Αλλά δεν είναι πάντα εύκολο αυτό».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση