ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Αρούς και οι άλλοι

Στην Ανόρθωση περιμένουν την οριστική απάντηση του Ισραηλινού τερματοφύλακα Αριέλ Αρούς, ευελπιστώντας στην θετική του απάντηση.

Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας βρέθηκε για ένα περίπου διήμερο στο νησί μας, προβαίνοντας σε επαφές για σύναψη συμφωνίας με την ομάδα της Αμμοχώστου. Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία, μετά τις επαφές που έγιναν.

Παρόλα αυτά, ο Αρούς ζήτησε χρόνο ούτως ώστε να μελετήσει το συμβόλαιο μαζί με τον εκπρόσωπο και τον δικηγόρο του πίσω στην πατρίδα του. Από την Ανόρθωση εκφράζεται η αισιοδοξία πως αυτή η καθυστέρηση στην απάντησή του δεν αποτελεί πρόβλημα και στο τέλος της ημέρας ο Αρούς θα αποτελέσει τον νέο βασικό τερματοφύλακα της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και το θέμα με τον Σιβού. Οι χθεσινές δηλώσεις του Νιγηριανού αφήνουν κάποια ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του στην Ανόρθωση. Ο Σιβού διατηρεί ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα και οι της Ανόρθωσης του έχουν διαμηνύσει να είναι παρών στην επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας το ερχόμενο Σάββατο.

Στα υπόλοιπα ανοικτά μεταγραφικά κεφάλαια, τα ονόματα των Ντρόπα και Λιντλ βρίσκονται πάντα στο τραπέζι για την μεσαία γραμμή, ενώ ο Ρόνι Λέβι θέλει να αποκτήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κεντρικούς αμυντικούς, αφού πέραν του φευγάτου Ερέρο δεν υπάρχει κάποιος άλλος κλασικός στο ρόστερ. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν εξελίξεις σε όλα τα θέματα του προγραμματισμού.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση