ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φεύγει, μελετά, επιστρέφει

Εξέλιξη σημειώθηκε στο πολύκροτο κεφάλαιο «Αριέλ Αρούς» με τον Ισραηλινό τερματοφύλακα να φτάνει χθες στην Κύπρο για να συζητήσει με τους ιθύνοντες της Ανόρθωσης και σήμερα να αναχωρεί. Ως γνωστόν ο Αρούς αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του Ρόνι Λέβι για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, κρίνοντάς τον ως ιδανικό αντικαταστάτη του Γιάν Κόπριβετς, ο οποίος φόρεσε τα γάντια την τελευταία διετία.

Το γεγονός ότι ο Ισραηλινός τερματοφύλακας αναχωρεί από το νησί χωρίς να υπάρχει κάτι (ιδιαίτερα) χειροπιαστό, σε καμίαν περίπτωση δεν σημαίνει ότι η πορεία της όλης συζήτησης αλλάζει εκ νέου. Ο Αρούς επιστρέφει στην πατρίδα του με προγραμματισμένη πτήση, παίρνοντας μαζί του διάφορα έγγραφα τα οποία αφορούν την επικείμενη συνεργασία του με την «Μεγάλη Κυρία» ώστε να τα μελετήσει με περισσότερη ηρεμία και με άτομα της εμπιστοσύνης του.

Ο 29χρονος πρώην τερματοφύλακας της Χάποελ Τελ Αβίβ, φαίνεται να έχει καταλήξει σε συμφωνία με την Ανόρθωση ωστόσο απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα ώστε να επιστρέψει δριμύτερος και για μόνιμη εγκατάσταση. Ενδεχομένως η επιπλέον καθυστέρηση που παρατηρείται να έχει να κάνει σχέση και με το γεγονός ότι ο Αρούς τέλεσε τον γάμο του στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Μάλιστα ο συμπατριώτης του Ρόνι Λέβι φαίνεται να έχει διαμηνύσει στον Ανδρέα Παντελή και τους συνεργάτες του ότι θα επιστρέψει στην Κύπρο στα τέλη της εβδομάδας, προσκομίζοντας όλα τα έγγραφα που αφορούν τη σύγκλιση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση