ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο χρόνος μειώνει το ρίσκο

Τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα της Ανόρθωσης ή τουλάχιστον οι ποδοσφαιριστές που έγινε γνωστό ότι θα φορέσουν τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας» πρώτοι χρονικά, είχαν ένα κοινό στοιχείο. Αυτό ήταν το γεγονός ότι προέρχονταν από μια χρονιά με περιορισμένο εώς καθόλου χρόνο συμμετοχής, γεγονός που τους ανάγει ταυτόχρονα σε στοίχημα. Ιδιαίτερα η περίπτωση του Ιμπραχίμ Σισοκό, δεν χρειάζεται κάποιον αναλυτή ποδοσφαίρου για να αντιληφθεί ότι ο οποιοσδήποτε επαγγελματίας απέχει από την… τέχνη του από το Νοέμβρη του 2015, θα χρειαστεί τουλάχιστον χρόνο προσαρμογής.

Από εκεί και πέρα και με τον χρόνο να λειτουργεί υπέρ των κυανολεύκων της Αμμοχώστου, είναι (προδιαγραφόμενες ) περιπτώσεις όπως αυτές των Αριέλ Χαρούς και Λούκας Ντρόπα που έρχονται να περιορίσουν το ρίσκο. Από τη μια ο Ισραηλινός τερματοφύλακας αποτελεί την επιτομή της… σίγουρης λύσης από τη στιγμή που και γεμάτες χρονιές είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του και έχει ξανασυνεργαστεί με τον Ρόνι Λέβι ο οποίος γνωρίζει τα δυνατά και αδύνατά του σημεία.

Από την άλλη ο 28χρονος αμυντικός μέσος μπορεί να χαρακτηριστεί γυρολόγος μετά τις θητείες του σε Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία και Τουρκία, αλλά από την άλλη αποτελεί έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, εξοικιωμένο στο να αγωνίζεται μακριά από την πατρίδα του. Αν και τη δεδομένη στιγμή τόσο ο Ισραηλινός, όσο και ο Τσέχος είναι όσο κοντά, τόσο μακριά, είναι φανερό ότι τα ονόματα που εξετάζονται κινούνται σε διαφορετική βάση και συνοδεύονται από διαφορετικές παραστάσεις.

Και αυτό είναι λογικό από τη στιγμή που η Ανόρθωση καλείται να κτίσει σχεδόν από μηδενική βάση ένα σύνολο το οποίο θα περιέχει και έμπειρους ποδοσφαιριστές με εμπειρία στον πρωταθλητισμό, αλλά και ποδοσφαιριστές που έχουν το κίνητρο ώστε να κάνουν μια νέα αρχή στην καριέρα τους.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X