ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άλλες εφτά θέσεις

Με δεδομένο το γεγονός ότι το Ισπανικό δίδυμο των Τσους Ερέρο και Αντριάν Κολούνγκα, διατηρεί συμβόλαιο τη νέα χρονιά, αλλά δεν υπολογίζεται από τον Ρόνι Λέβι, στην Ανόρθωση υπάρχουν διαθέσιμες άλλες εφτά θέσεις ξένων ποδοσφαιριστών. Ιβάν Μπανταλόφσκι, Γιόσιπ Κβέσιτς, Ζοάο Βίκτορ, Αμπντουλάχι Σιβού, Καλό, Ιμπραχίμ Σισοκό, Ρούμπεν Ράγιος και Άντρε Άλβες ανήκουν μέχρι στιγμή στη λίστα με τους μη Κύπριους ποδοσφαιριστές, με τρεις εξ αυτών να αποτελούν νέα αποκτήματα.

Σε αυτούς δύναται να προστεθεί ο… μετέωρος Νίκολα Μίτροβιτς με τον οποίον υπάρχει συμφωνία, ωστόσο οι δύο πλευρές φαίνεται να αναζητούν και κάτι καλύτερο και έτσι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Από εκεί και πέρα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση ξένου τερματοφύλακα και ξένου κεντρικού επιθετικού, με τις διαθέσιμες θέσεις να περιορίζονται στις πέντε.

Καλό και Σισοκό δεν θα είναι οι μόνοι που θα διεκδικήσουν θέση στα άκρα της επίθεσης με τουλάχιστον άλλον ένα παίκτη να προστίθεται εκεί μετά και την αποχώρηση του Φελίπε Ολιβέιρα. Ξεκάθαρη είναι η πρόθεση του Ρόνι Λέβι για να προσπαθήσει για την απόκτηση ενός… βαρβάτου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα έχει ντόπιο ή ξένο παρτενέρ.

Αν τα παραπάνω υλοποιηθούν, τότε θα υπάρξουν άλλες τρεις διαθέσιμες θέσεις οι οποίες αναμένεται να «ξοδευτούν» για να προστεθεί βάθος στη μεσοαμυντική γραμμή. Άλλωστε οι αντικαταστάτες των Αγκιλάρ και Καλδερόν εξακολουθούν να αναζητούνται, ενώ όπως προαναφέρθηκε, ιδιάζουσα είναι η περίπτωση του Σέρβου Μίτροβιτς.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X