ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ναυάγια και σχέδιο βήτα

Μέχρι σήμερα η Ανόρθωση έχει προβεί στην ανακοίνωση τριών μεταγραφών, με τους Ιβάν Μπανταλόφσκι, Παναγιώτη Αρτυματά και Ιμπραχίμ Σισοκό να έχουν βάλει την υπογραφή τους σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανόλευκους. Από εκεί και πέρα δεδομένη θεωρείται η συμφωνία με τον Βόσνιο ακραίο αμυντικό Γιόσιπ Κβέσιτς, ενώ πρόοδος υπάρχει και στην περίπτωση του Αφρικανού επιθετικού, Καμαρά Αμπουμπακάρ.

Από εκεί και πέρα όμως, βάση των ονομάτων που και διέρρευσαν και επιβεβαιώθηκαν από επίσημα χείλη, τα φετινά αποκτήματα θα μπορούσαν να ήταν περισσότερα. Οι διαπραγματεύσεις με τον Βραζιλιάνο αμυντικό Φαμπρίτσιο δεν είχαν αίσια κατάληξη, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκα και η περίπτωση του Ισπανού Ρόδας. Οι Βούλγαροι Μπουντόροφ και Μανόλεφ επέλεξαν να παραμείνουν στην πατρίδα τους και την ΤΣΚΑ Σόφιας, έστω κι αν δεν τους προσφέρει την Ευρωπαϊκή προοπτική, ενώ μακροχρόνιο αποδεικνύεται το φλερτ και μόνο, με τον Ισραηλινό τερματοφύλακα Χαρούς.

Είναι χιλιοειπωμένο ότι τη δεδομένη στιγμή η Ανόρθωση δεν έχει πολλά διαπραγματευτικά όπλα στη διάθεσή της, μιας και ο προϋπολογισμός είναι περιορισμένος και δεν υπάρχει προοπτική συμμετοχής σε Ευρωπαϊκά κύπελλα το καλοκαίρι. Η επιδεξιότητα και η εμπειρία του Ανδρέα Παντελή στη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων, είναι το… αποκούμπι των φίλων της Ανόρθωσης, οι οποίοι βλέπουν τη φυγή μεγάλου αριθμού ποδοσφαιριστών, να αναπληρώνεται μεν, σταδιακά δε.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X